Два леки автомобила, както и камион и трактор изгоряха в

...
Два леки автомобила, както и камион и трактор изгоряха в
Коментари Харесай

Изгоряха камион, трактор и автомобили на бившия кмет на Съединение

Два леки автомобила, както и камион и трактор изгоряха в град Съединение, оповестява БНР. Превозните средства са благосъстоятелност на съветника от " Сдружение за Съединение " и някогашен кмет от Българска социалистическа партия Георги Руменов.

По случая е стартирано следствие, с цел да се открият аргументите за двата пожара. Според Руменов, който още веднъж има намерение да се кандидатира за кмет на града, става въпрос за умишлени палежи от политически темперамент.

Сигналът за пламналите коли, които са били паркирани в двора на Руменов, е бил подаден към 3 часа. Въпреки намесата на огнеборците обаче единият автомобил е изцяло изпепелен, а другият има съществени провали по предницата. Малко по-късно се е наложило пожарникарите да гасят и камион и трактор, също благосъстоятелност на Руменов, който се занимава със зърнопреработка.

Общинския консултант отхвърля да е получавал закани. Той подозира, че палежите са подбудени от политически темперамент, защото няма терзания по отношение на бизнеса си. /БНР
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР