Два кръга преди зимната пауза в Германия местната Бундеслига има

...
Два кръга преди зимната пауза в Германия местната Бундеслига има
Коментари Харесай

Германското първенство има нов водач

Два кръга преди зимната пауза в Германия локалната Бундеслига има нов водач. Това е, който задмина с една точка след победа с 4:1 над в заключителната среща от 11-ия кръг. този метод футболистите от “БайАрена” се възползваха от издънката на първенците в събота - 1:1 против. Точно след 6 дни обаче - в последния кръг за календарната година - Леверкузен и Байерн ще се изправят един против различен. Преди това през седмицата има промеждутъчен кръг.

Байер продължава да бъде един от единствено четирите тима от топ 5 шампионатите на Европа без загуба досега. Останалите са, и.

В четвъртък Леверкузен и Хофенхайм приключиха като спечелили в своите групи в Лига Европа и чакат жребия в понеделник. Тази вечер обаче “аспирините” бяха доста по-силни от своя противник. Гостите можеха да открият още в 14-ата секунда, само че пропусна. По-късно в мача въпросният играч беше изпъден за втори жълт картон. Отстранен от игра беше още един футболист на Хофе - Стефан Пош.

Леверкузен излезе напред в 4-ата минута с удивително попадение на, което автоматизирано се трансформира в претендент за гол на сезона. В 27-ата бързоногият национал на Ямайка се възползва от неверен пас на и осъществя за 2:0.

Хофе се върна в борбата с гол на в 50-ата, само че единствено пет по-късно новата изгряваща звезда на Леверкузен Флориан Виртц вкара за 3:1.

Грилич беше изпъден в 64-ата минута, а Пош видя аления цвят в 79-ата, с което очакванията на Хофе за поврат се изпариха. В добавеното време фиксира крайното 4:1 от дузпа.

Тимът от Зинсхайм е чак на 11-о място. Бундеслига 11 кръг, неделя 13 декември  Байер Леверкузен 4:1краен резулат  Хофенхайм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР