Два ключови пътни ремонта в Пловдив ще бъдат завършени до

...
Два ключови пътни ремонта в Пловдив ще бъдат завършени до
Коментари Харесай

Важни пътни ремонти в Пловдив приключват до края на годината

Два основни пътни ремонта в Пловдив ще бъдат приключени до края на годината. Такова увещание е получил кметът на града Костадин Димитров от изпълнителите на плановете.

До последните дни на календарната 2023 година ще завърши асфалтирането на бул. „ Дунав “ както и ремонта на първия сектор от Голямоконарско шосе. С районните кметове на „ Западен “ и „ Южен “ е направена инспекция и на дейностите по пътната връзка „ Модър-Царевец “, съобщи Българска национална телевизия.

От ВиК са поели ангажимент пред новия кмет, че до 10 дни ще приключат работата по колектора, който бави ремонта, а строителите дали дума, че по-късно за три месеца пробивът ще бъде приключен. Докато подлезът не поеме част от автомобилния трафик ще се опитаме да отложим ремонта на Бетонния мост – съобщи Костадин Димитров и добави, че по тази значима тематика за пловдивчани престоят диалози в Министерството на превоза.

" Поради ремонта на някои от учебните заведения учениците би трябвало да бъдат преместени в друго учебно заведение - пада се през гарата, от другата страна. Наистина се стремим да обследваме всяка една обстановка, предвид на това да имат пловдивчаните естествен метод на живот ", съобщи кметът на Пловдив Костадин Димитров.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР