Два камиона са катастрофирали на Подбалканския път, каза за БТА

...
Два камиона са катастрофирали на Подбалканския път, каза за БТА
Коментари Харесай

Два камиона се удариха на Подбалканския път

Два камиона са аварирали на Подбалканския път, сподели за Българска телеграфна агенция представителят на регионалната полиция в Сливен Първолета Мандинска.

Инцидентът е станал в сектор от пътя, намиращ се в община Твърдица. Сигналът е постъпил в 10:45 часа. Камионите са били с турска регистрация и са се движили в една и съща посока.

Първият е спрял внезапно, другият се блъснал в него.

 „ Маркет ЛИНКС “: 7 партии влизат в 51-ия парламент, второто място не е решено Тази сутрин 5 мин. „ Маркет ЛИНКС “: 7 партии влизат в 51-ия парламент, второто място не е решено  Отключете вашата уникалност в модата, здравето и спорта с новата серия смарт часовници HUAWEI WATCH GT 5 Съдържание от партньори 5 мин. Отключете вашата уникалност в модата, здравето и спорта с новата серия смарт часовници HUAWEI WATCH GT 5  В насрещното по автомагистрала: Бременна жена и нероденото ѝ бебе умират при преден конфликт (ВИДЕО) Светът 2 мин. В насрещното по автомагистрала: Бременна жена и нероденото ѝ бебе умират при преден конфликт (ВИДЕО)  Заразената жена с „ бактерия канибал “: Оперирана е 10 пъти, с цел да отстранят некротични сектори от крайници ѝ Тази сутрин 3 мин. Заразената жена с „ бактерия канибал “: Оперирана е 10 пъти, с цел да отстранят некротични сектори от крайници ѝ  Жена подвигна на крайник полицията за откраднат автомобил, оказа се, че не запомнила къде е паркиран България 1 мин. Жена подвигна на крайник полицията за откраднат автомобил, оказа се, че не запомнила къде е паркиран  Жена остана заклещена 7 часа в канара с главата надолу, пробвала се да вземе телефона си (СНИМКИ) Светът 3 мин. Жена остана заклещена 7 часа в канара с главата надолу, пробвала се да вземе телефона си (СНИМКИ)  Четирима мъже отвлякоха жена пред очите на колегата ѝ в Мездра България 1 мин. Четирима мъже отвлякоха жена пред очите на колегата ѝ в Мездра  „ Маркет ЛИНКС “: 7 партии влизат в 51-ия парламент, второто място не е решено Тази сутрин 5 мин. „ Маркет ЛИНКС “: 7 партии влизат в 51-ия парламент, второто място не е решено  Отключете вашата уникалност в модата, здравето и спорта с новата серия смарт часовници HUAWEI WATCH GT 5 Съдържание от партньори 5 мин. Отключете вашата уникалност в модата, здравето и спорта с новата серия смарт часовници HUAWEI WATCH GT 5  В насрещното по автомагистрала: Бременна жена и нероденото ѝ бебе умират при преден конфликт (ВИДЕО) Светът 2 мин. В насрещното по автомагистрала: Бременна жена и нероденото ѝ бебе умират при преден конфликт (ВИДЕО)  Заразената жена с „ бактерия канибал “: Оперирана е 10 пъти, с цел да отстранят некротични сектори от крайници ѝ Тази сутрин 3 мин. Заразената жена с „ бактерия канибал “: Оперирана е 10 пъти, с цел да отстранят некротични сектори от крайници ѝ  Жена подвигна на крайник полицията за откраднат автомобил, оказа се, че не запомнила къде е паркиран България 1 мин. Жена подвигна на крайник полицията за откраднат автомобил, оказа се, че не запомнила къде е паркиран  Жена остана заклещена 7 часа в канара с главата надолу, пробвала се да вземе телефона си (СНИМКИ) Светът 3 мин. Жена остана заклещена 7 часа в канара с главата надолу, пробвала се да вземе телефона си (СНИМКИ)  Четирима мъже отвлякоха жена пред очите на колегата ѝ в Мездра България 1 мин. Четирима мъже отвлякоха жена пред очите на колегата ѝ в Мездра

Водачът на втория тир е бил ваден със специфична техника от пожарникарите на Районната работа " Пожарна сигурност и отбрана на популацията - Твърдица.

19-годишното момиче от Кресна е било нападнато пред очите на 76-годишната си баба и братовчедка си

Пострадалият е прегледан от медицински екип и откаран в болнично заведение в град Сливен с фрактура на крайници, без заплаха за живота. Движението е било спряно за към час и половина.

Мъж е карал в неверната посока в продължение на най-малко 10 км

Последвайте ни за още настоящи вести   в   Гугъл News Showcase

Последвайте btvnovinite.bg във   VIBER

Последвайте btvnovinite.bg в INSTAGRAM

Последвайте btvnovinite.bg във FACEBOOK

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР