Два жълти картона лишиха Сенегал от заслужено място на 1/8-финалите

...
Два жълти картона лишиха Сенегал от заслужено място на 1/8-финалите
Коментари Харесай

Жълти картони пратиха Сенегал у дома

Два жълти картона лишиха Сенегал от справедливо място на 1/8-финалите на международното състезание в Русия. Тимът на Алиу Сисе отпадна по допустимо най-наивния метод от огромния конгрес, откакто отсъпи с 0:1 от Колумбия.
Така африканците останаха с 4 точки, колкото завоюва и Япония, изгубила от Полша със същия резултат. Освен това двата отбора приключиха с идентична голова разлика, а получуните жълти картони по време на цялата конкуренция дефинираха втория най-хубав тим в групата – този на Япония. „ Самураите “ са получили 4 публични предизвестия против 6 за Сенегал.
Така африканците се прибират вкъщи, макар надарения тим, с който разполагат, цялостен със звезди от шампионатите от топ 5 на Европа. „ Зелените “ могат да съжаляват и за изпуснатата победа против Япония във втория мач, когато на два пъти повеждаха в резултата.
Срещу Колумбия Садио Мане и компания се нуждаеха от точка, поради развоя в другата среща, само че груба неточност в защитата им коства квотата за идната фаза.
В 75-ата минута Йери Мина вкара единствения гол в дуела след удар с глава. По този метод Африка остана без представител на 1/8-финалите.
В същото време Полша се разсъни, само че прекомерно късно, и надделя Япония с 1:0.
Ян Беднарек донесе триумфа за „ тайфа полска “. Цял мач за поляците игра Яцек Горалски, халфът на „ Лудогорец “.
Лошата вест за Колумбия е травмата на Хамес Родригес, напуснал терена още в 30-ата минута. В идната фаза южноамериканците ще се изправят против втория от група G, която се реши късно нощес след срещата Англия – Белгия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР