Два интересни двубоя предстоят в днешния 13 март. Започват полуфиналните

...
Два интересни двубоя предстоят в днешния 13 март. Започват полуфиналните
Коментари Харесай

Започват полуфиналите при жените

Два забавни дуела предстоят в днешния 13 март. Започват полуфиналните борби в женското състезание на България, като се играе до две победи от три мача.

В първия конфликт един против различен за следващ път ще излязат безконечните противници - Левски и ЦСКА , които в миналата фаза отстраниха съперниците си - Казанлък и Славия по безапелационен метод. Интересно е да се означи, че до предходната година " розите " бяха неизменим участник във финалната четворка, до момента в който " белите " играха полуфинал последно през 2011 година
 ЦСКА - Левски @@@

Другата двойка се състои от шампионския отбор на Марица и дебютанта в НВЛ-Жени Берое (Стара Загора). " Жълто-сините " почиваха в 1/4-финалите, а старозагорки нямаха особени проблеми против Раковски (Димитровград). Маричанки имат три трофеи във витрината си, както и толкоз сребърни медали от шампионата, както и един бронз. Волейболистките от Димитровград пък през сезон 2016/2017 приключиха втори и се окичиха с втория доблестен метал, като това е най-хубавото им класиране досега.

Полуфинали, НВЛ-Жени

18:00 Марица - Берое

18:30 Левски - ЦСКА
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР