Два големи десантни кораба и един танкер от Северния флот

...
Два големи десантни кораба и един танкер от Северния флот
Коментари Харесай

Два големи десантни кораба и един танкер от Северния флот на Русия са навлезли в Средиземно море

Два огромни десантни кораба и един танкер от Северния флот на Военноморски сили на Руската федерация са навлезли в Средиземно море, като крайната им точка не е известна. Плавателните съдове са били ескортирани от испанския флот, излиза наяве от известие на Министерството на защитата в Мадрид.

⚡️—

The Spanish Defense Headquarters reported two Russian amphibious ships and a tanker in Spanish sovereign waters.

They were there during March 21-26.

The Spanish patrol boats Atalaya and Vigía tracked the Russian amphibious ships. -
— Millitary Nerd (@MilitaryNerdd)

" В интервала от 21 до 26 март патрулните катери " Аталая “ и " Вигия “ следиха прекосяването на съветската група, състояща се от десантните кораби " Иван Грен “, " Александър Отраковски “ и петролния танкер " Кола “, в национални суверенни води “, бе очебийно в публикувания текст.

" От 21 до 26 март патрулните кораби " Аталая “ и " Вигия “ направляваха прекосяването на съветската формация, образувана от десантните кораби " Иван Грен “, " Александър Отраковски “ и петролния танкер " Кола “, в териториалните води на Испания. И двата испански кораба участваха в интервенции по наличие, наблюдаване и въздържане под контрола на Оперативното командване и правиха наблюдаване на смени “, се споделя още в известие на министерството.

Край португалския бряг съветските кораби са били съпроводени от фрегатата " Бартоломеу Диаш “. Испанското министерство на защитата заяви, че групата се е насочила към Средиземно море. Информацията на ведомството се удостоверява от данните на корабите. На 28 март танкерът " Кола “ минава сред Тунис и италианския остров Сицилия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР