Два гола на Станислав Иванов не се оказаха достатъчни на

...
Два гола на Станислав Иванов не се оказаха достатъчни на
Коментари Харесай

Два гола на Станислав Иванов не се оказаха достатъчни на Левски

Два гола на Станислав Иванов не се оказаха задоволителни на Левски (U19) да завоюва дербито на стадион " Георги Аспарухов " против Славия от 13-ия кръг. Двата отбора изиграха страховит дуел, който приключи 3:3, а и двата отбора могат да съжаляват за пропуснатата победа.

Доскорошният водач в Елитната до 19 години поведе още първоначално с гол от дузпа на Станислав Иванов, против който бе осъществено нарушаването. Капитанът прати топката в горния ляв ъгъл.

Мартин Динов изравни с глава в 26-ата минута, откакто отбраната в синьо го остави самичък. Левски си върна преимуществото с гол на Сонер Полат, който центрира от фаул, само че с помощта на мощния вятър, топката трансферира стража на " белите " и спря в мрежата на Славия. Иванов даде удобен задатък на " сините ", като прати топката в горния десен ъгъл след удар с левия крайник от 15 метра. Гостите обаче върнаха едно попадение преди почивката.

Радослав Постолов също се разписа с глава.

Младият вратар на Левски Димитър Шейтанов на няколко пъти избави вратата си и през втората част, само че Постолов още веднъж с глава прати топката в мрежата за 3:3.

Последва избавяне на вратаря на Славия след удар на Станислав Иванов, който вкара и трети гол в 89-ата минута, само че реферът отсъди засада и попадението не бе зачетено.

Левски остана на второ място с 27 точки, до момента в който водач е Черно море, който има 30 точки. Шестото тъждество на " белите " остави отбора с 15 точки на 10-то място.

КЛАСИРАНЕ

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ ОТ 13-ИЯ КРЪГ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР