Два гола на Луис Суарес помогнаха на Барселона да обърне

...
Два гола на Луис Суарес помогнаха на Барселона да обърне
Коментари Харесай

Валверде: Вдигнахме темпото и Интер не издържа

Два гола на Луис Суарес помогнаха на Барселона да обърне Интер с 2:1 на “Камп Ноу” и да запише първа победа в Шампионската лига през сезона. Наставникът на “лос кулес” Ернесто Валверде се изрече ласкаво за противника, само че не спести похвали и за своя тим, който изкова триумфа през второто полувреме.

“Според мен резултатът е подобаващ, съгласно треньора на Интер евентуално не е. Днес се изправихме против един отличен тим, който потвърди класата си през първото полувреме. Ние продължихме да търсим успеха след неприятното начало и вкарахме головете, от които имахме нужда”, съобщи Валверде.

“Не е инцидентно, че Интер има 6 победи от 6 мача в Серия “А”. Те откриха резултата при първата си рискова офанзива. После ние направихме няколко промени, вдигнахме темпото и това беше огромната разлика”, акцентира треньорът на Барса.

“Знаем, че Меси е неповторим и е кадърен да промени хода на всеки мач. Той не е в най-хубавата си физическа форма, само че непрекъснато напредва в това отношение. Видяхме асистенцията му за втория гол, тъй че надали е играл толкоз лошо”, сподели Валверде по адрес на суперзвездата на каталунците. Шампионска Лига 2 кръг, сряда 2 октомври  Барселона 2:1краен резулат  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР