Два гола на Кристиано Роналдо донесоха нова победа на Ювентус.

...
Два гола на Кристиано Роналдо донесоха нова победа на Ювентус.
Коментари Харесай

Ювентус и Интер с победи в Италия, Лацио сбърка срещу Торино

Два гола на Кристиано Роналдо донесоха нова победа на Ювентус. Шампионът на Италия Ювентус записа 17-ата си победа от началото на сезона, откакто се наложи с 2:1 над Сампдория. Срещата в Торино от 19-я кръг на Серия А бе последната за двата отбора за 2018 година. Фабио Куалярела пък бе прецизен за гостите през първата част.
Един от преследвачите Интер прекъсна отрицателна серия като посетител и завоюва гостуването си на Емполи с 1:0 в мач от последния за годината 19-ти кръг в Серия " А ". Единственото попадение за " нерадзурите " означи Балде Кейта в 72-та минута. С триумфа възпитаниците на Лучано Спалети остават твърдо на трето място в шампионата с 39 точки.
В различен дуела, игран по същото време Рома надви при визитата си на Парма с 2:0. Головете за римляните паднаха през второто полувреме, а в техния създатели се трансфораха Браян Кристане (58) и Ченгиз Юндер (75). С триумфа " вълците " се изкачват на краткотрайното пето място и сигурно ще посрещнат новата година в зона Лига Европа.
Техният градски противник Лацио позволи неверна стъпка вкъщи завършвайки 1:1 с коравия отбор на Торино. Първо Андреа Белоти откри резултата от дузпа в 45 минута, само че " орлите " се добраха до равенството с помощта на Сергей Милинкович-Савич. В края на дуела червени картони получиха Адам Марушич (Лацио) и Суалихо Мейте (Торино). Въпреки това Лацио ще зимува в зона Шампионска лига с 32 събрани точки.
Други резултати от кръга:
Киево 1:0 Фрозиноне;
Дженоа 0:0 Фиорентина;
Сасуоло 2:6 Аталанта;
Удинезе 2:0 Каляри
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР