Два гола на Хари Кейн в първия му домакински мач

...
Два гола на Хари Кейн в първия му домакински мач
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен победи с 3:1 Аугсбург, два гола отбеляза Хари Кейн

Два гола на Хари Кейн в първия му домашен мач с екипа на Байерн (Мюнхен) осигуриха триумф на немските първенци с 3:1 над Аугсбург в среща от 2-ия кръг на Бундеслигата. Мачът беше и районно баварско дeрби, само че Байерн откри резултата в 32-ата минута с помощта на автогола на Феликс Удоухокай след удар на Сане при прекрасен пас на единствената смяна в стартовите 11 спрямо предходната седмица Серж Гнабри.

Още преди гола Байерн имаше няколко положителни офанзиви, само че най-вече те приключиха с удари от надалеч. Но Аугсбург можеше да открие резултата пет минути преди края при първата си действителна голова опция, само че ударът на капитана Демирович беше в страни от вратата. В 40-ата минута капитанът на Англия повиши на 2:0 след тъкмо осъществяване на дузпа. Наказателният удар беше отсъден поради игра с ръка на Никлас Дорш при отдалечен удар на Йозуа Кимих.



Гостите трябваше да рискуват повече след почивката, от което по-добре построеният Байерн се възползва. Мюнхенци последователно развиха типичната си доминация, разрешиха малко шансове в отбрана и насочиха действието по-близо до вратата на Аугсбург. На косъм Кейн се размина с второто си попадение след подаване на Коман в 49-ата минута. В 69-ата минута Кейн повиши на 3:0 откакто приключи хубава композиция от подавания с едно допиране на Алфонсо Дейвис и Кингсли Коман. Гостите от Аугсбург върнаха едно попадение четири минути преди края посредством хърватина Дион Дрена Бельо, а в края на срещата Кейн можеше да запише и хеттрик против името си, само че стреля в навън.

Ангричанинът Кейн, който пристигна преди две седмици от Тотнъм за рекордния за Бундеслигата трансфер от 100 милиона евро, вкара и в първия мач при триумфа с 4:0 над Вердер.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР