Два гола до 24-ата минута се оказаха достатъчни за Херта

...
Два гола до 24-ата минута се оказаха достатъчни за Херта
Коментари Харесай

Херта за малко да изпусне сигурна победа

Два гола до 24-ата минута се оказаха задоволителни за Херта (Берлин), с цел да пребори Байер (Леверкузен) с 2:1 в среща от петия кръг на Бундеслигата. Това обаче е едвам втори триумф за столичани, които като цяло не са толкоз безапелационни от началото на акцията.

Новото им попълнение Матю Леки продължава да впечатлява, като към този момент има 4 гола. Днес австралиецът откри резултата със удивително осъществяване с левия крайник, след което топката спря в горния ъгъл на Бернд Лено.

Осем минути по-късно пък вратарят позволи наивна неточност с излизане отвън вратарското си поле, от което се възползва Ведад Ибишевич, с цел да центрира към оставения самичък Саломон Калу и на таблото на “Олимпиащадион” светна “2:0”.

Гостите се разиграха едвам през второто полувреме и в полза на истината не бяха надалеч от равенството. Появилият се като промяна Леон Бейли пропусна две положителни положения, а националът Юлиан Брант върна едното попадение шест минути преди края. Това докара до трагичен завършек на срещата, в който обаче Херта удържа.

Положението на Леверкузен надалеч не е розово, защото отборът има единствено 4 точки досега и е позволил 10 гола в мрежата си.

СТАТИСТИКА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Бундеслига 5 кръг, сряда 20 септември  Херта (Берлин) 2:1краен резулат  Байер (Леверкузен)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР