Два екипа от Професионална гимназия по търговия и ресторантьорство във

...
Два екипа от Професионална гимназия по търговия и ресторантьорство във
Коментари Харесай

Два екипа от ПГТР печелят първи етап в международното състезание „Социални иновации“

Два екипа от Професионална гимназия по търговия и ресторантьорство във Враца вложиха изпитание и усърдие да показват своите новаторски обществени хрумвания и са класирани да продължат присъединяване за втори стадий от интернационалното съревнование „ Социални нововъведения “, което се провежда от Джуниър Ачийвмънт България и се осъществя с поддръжката на NN България.
В първия стадий на надпреварата са показани 46 екипни оферти за основаване на обществен бизнес от общо 32 учебни заведения в 22 обитаеми места. Във втория стадий не престават присъединяване 18 екипни оферти, в това число и двата екипа от ПГТР, Враца: „ Be eco smart “ с началник старши преподавател Маринка Петрова и учениците Биляна Лиловска, Кристина Бардарска, Мартина Георгиева и Цветослава Петрова и „ The team “ с с началник старши преподавател Ирена Димитровска-Андреева с учениците Евгения Евгениева, Габриела Нитоловска и Мариела Младенова
Учениците ще продължат работата си по по-нататъшно насърчаване на подадената концепция. Предстоят им две онлайн среща с менторите от NN посредством платформата GoToMeeting. Разчитаме на дейната работа на учениците върху бизнес концепцията във връзка със стилистичното и граматическо оформление и крайното наличие за продобиване на интернационалното съревнование „ Социални нововъведения “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР