Два двупосочни самолетни билета до Амстердам ще спечели един от

...
Два двупосочни самолетни билета до Амстердам ще спечели един от
Коментари Харесай

Два билета до Амстердам ще спечели един от публиката на SENSHI

Два двупосочни самолетни билета до Амстердам ще завоюва един от публиката на SENSHI във Варна

На зрелищната бойна церемония ще се изтегли победител, който ще завоюва опция да посети родината на кикбокс легендите Петер Артс и Ернесто Хуст

Освен извънредно класни борби и конфликти сред едни от най-хубавите каратисти и кикбоксьори от близо 10 страни, четвъртата зрелищна бойна галавечер SENSHI ще изненада публиката и с още нещо. Всеки, който участва на бойното шоу на 26 октомври във Варна, може да завоюва два безвъзмездни двупосочни самолетни билета на Bulgaria Air до Амстердам.

Точно преди последния 12-ти дуел на SENSHI с лотария ще бъде изтеглено и името на късметлията, който ще получи опция да посети родната страна на кикбокс легендите от сериите К-1 Петер Артс и Ернесто Хуст. Световноизвестните кикбоксьори ще бъдат измежду специфичните посетители на SENSHI, като четирима от най-силните бойци на Артс ще се състезават на арената на епичната церемония.

Мачовете на SENSHI 4 ще се играят по три правилника – на Професионалната лига на Световния киокушин съюз, карате фул контакт и К-1. За пръв път почитателите на бойното шоу ще станат очевидци на зрелищен женски дуел сред двукратната ни международна, трикратна европейска шампионка по муай-тай и балканска шампионка по кикбокс Теодора Кирилова и непобеждаваната до момента киргистанка, която се състезава за Русия – 19-годишната Бегаим Какчеева.

В конфликт с задгранични бойци ще влязат и трима изключителни състезатели от Варна. Пред родна аудитория на 26 октомври на SENSHI ще се бият един от мощните ни ММА бойци и нееднократен първенец Александър Евстатиев, българският кикбоксьор и първенец от национални шампионати по бокс и карате киокушин Едуард Алексанян и Али Юзеир - международен първенец по муай тай на WMF за 2018 година и балкански първенец по кикбокс за 2017 година, който от години тренира в Дания и ще се върне у нас особено за присъединяване си в галата.

И трите срещи се обрисува да са титанични. Предизвикателството пред Едуард Алексанян ще е играч от школата на световноизвестната кикбокс легенда Петер Артс, а пред Евстатиев - международният и народен първенец по киокушин на Казахстан за 2018 година Андрей Котов. Али Юзеир също ще се срещне на кръга с първенец по киокушин от Казахстан.

Сред българите, които ще се състезават за купа на супертурнира, са още капитанът на националния ни тим по кикбокс и повторен международен първенец при експертите Атанас Божилов, рекордьорът по победи на SENSHI и нееднократен първенец и медалист по карате киокушин Николай Йоргов, тазгодишният международен първенец по муай тай Петър Стойков и европейският и международен медалист по кикбокс Цветозар Кючуков – Нинджата.

Капитанът на националите ни ще има пред себе си занаятчия на спорта от Беларус, а Николай Йоргов, който досега няма загуба на SENSHI, в този момент ще би трябвало да надделее над японец, който е разгласен за един от 100-те най-хубави бойци по карате киокушин в света.

VIP маси и билети за бойното шоу може да се закупят от мрежата на Eventim.bg, от касите на Easy Pay, по електронен път от Easy GO. Билетите са на цени от 10 лева и 20 лева и се продават и на касите на Двореца на културата и спорта във Варна.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР