Два доста интригуващи мача предлага 5-ия кръг на първенството в

...
Два доста интригуващи мача предлага 5-ия кръг на първенството в
Коментари Харесай

Спартак приема Локомотив в битката за Варна, Добруджа е домакин на Чардафон

Два много завладяващи мача предлага 5-ия кръг на шампионата в " А " РХГ при мъжете този уикенд и в тях ще вземат участие първите четири тима в крайното класиране на предишния шампионат.

В залата на Първа езикова гимназия във Варна съставът на Спартак приема градския противник Локомотив. " Железничарите " са хегемон на родната сцена през последните три сезона и са в рекордна серия от 78 следващи победи. Воденият от Чавдар Чернев състав е безспорният любимец в мача, само че момчетата на Веселин Станков сигурно ще се опитат да изненадат противника си в своята зала. Срещата е в събота (9 ноември) от 14,45 часа и ще бъде излъчена директно по B1B TV. Варненското дерби ще бъде ръководено от реферите Младен Белов (Добрич) и Галин Караджов (Горна Оряховица).

Интересно ще бъде и 50 километра на запад, в Добрич, където 45 минути по-рано ще стартира дуела сред локалния Добруджа и Чардафон (Габрово) – втори и трети от предишното състезание. С актив от 6 точки тимът на Георги Андреев е втори във краткотрайното класиране и в актуалната акция, а Чардафон е шести в подреждането с 3 точки, само че и с мач по-малко. Сблъсъкът сред двата тима ще бъде въведения към срещата им след две седмици в Габрово в първия кръг на шампионата за Купата на България. Ръководството на мача в Добрич е поверено на интернационалните съдии Светлин Йовчев и Звезделин Йончев от Велико Търново.

В неделния ден ще се изиграят другите две срещи от кръга. В " Неврокоп Арена " в Гоце Делчев локалният Пирин 64 ще посрещне столичния НСА. Тимът от Гоце Делчев ще търси наложителна домакинска победа, която може да го изкачи до третото място във краткотрайното класиране. Отборът на НСА пък към момента търси първите си точки за сезона. Мачът е с начален час 15,00 и ще бъде управителен от Теодор Илиев (София) и Евелина Методиева (София).

В Хасково трети домашен опит за първа победа в елита ще направи тимът на АСТИ 91. Новаците в " А " РХГ ще одобряват в зала " Вълчо Даскалов " младият и много упорит отбор на Локомотив (Горна Оряховица). И този мач е с начален час 15,00. Очакваният оспорван конфликт е поверен на водещата българска съдийска двойка Георги Дойчинов и Юлиан Горецов.

Съставът на Осъм (Ловеч) в този кръг ще почива.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР