Два дни след изборите БСП е сред малкото партии, които

...
Два дни след изборите БСП е сред малкото партии, които
Коментари Харесай

БСП не изключва коалиция, ако не е с ГЕРБ и ДПС

Два дни след изборите Българска социалистическа партия е измежду дребното партии, които - въпреки и с условности - повдигат тематиката за вероятни обединения.

Българска социалистическа партия няма да взе участие в коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи, разясниха тази сутрина в тв изявленията Кристиан Вигенин и Иван Ченчев.

Двамата означиха, че на ход е спечелилият в изборите - ГЕРБ.

" Не би трябвало да товарим Българска социалистическа партия с отговорност за всичко, протичащо се в страната. Победителят на изборите е различен и би трябвало да го оставим да си понесе отговорността. Да приказваме за мандати е все едно " да си вършим сметката без кръчмаря ". Кръчмарят сега е ГЕРБ. Българска социалистическа партия няма да взе участие в коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи ", съобщи в Нова тв Вигенин. Той не изключи вид за сформиране на кабинет с поддръжката на " Възраждане ".

" Българска социалистическа партия е диалогичната партия, може да седне да приказва с всички, без ГЕРБ и Движение за права и свободи. Имаме конгресно решение и ние би трябвало да го следваме - без модела ГЕРБ и Движение за права и свободи. По думите му ГЕРБ за 12 години не са се трансформирали, " единствено са сменяли кожата си ", сподели Иван Ченчев пред Българска национална телевизия.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР