Два дни преди кралското събитие на годината - сватбата на

...
Два дни преди кралското събитие на годината - сватбата на
Коментари Харесай

Най-скъпите кралски булчински рокли в историята

Два дни преди кралското събитие на годината - сватбата на принц Хари, към момента не е известно името на дизайнера, който ще има честа да ушие роклята на Меган Маркъл.

Кой ще води Меган Маркъл до олтара, откакто татко ѝ отхвърли

Най-добрите тоалети на Меган Маркъл след годежа

Едно нещо, което разграничава Кейт и Меган Маркъл

Тайната няма да бъде разкрита до последно, само че едно е ясно - той или тя ще бъде експерт и най-вероятно ще се върне обратно във времето, с цел да почерпи опит от някогашните булки.

ВИЖТЕ НАЙ-СКЪПИТЕ БУЛЧИНСКИ КРАЛСКИ РОКЛИ В ИСТОРИЯТА
 Бруней Даянгку Сара се омъжва за престолонаследника Ал Мухтаде Билах през 2004 година Бруней Даянгку Сара се омъжва за престолонаследника Ал Мухтаде Билах през 2004 година
В листата на Harpers Bazaar попадат имена на принцеси, известни с хубостта и безупречния си жанр, както и такива, за които не чуваме постоянно, само че също заслужават внимание.

Например красивата принцеса на Бруней - Даянгку Сара.

Тя се омъжва за престолонаследника Ал Мухтаде Билах през 2004 година На сватбата си Сара е с пет разнообразни дрехи на обща стойност 4 млн. $. И всичките са впечатляващи.

Във видеото вижте едни от най-красивите кралски особи в света.

Няма по какъв начин да не споменем и принцесата на Монако Шарлен.

Тя се омъжи монакския монарх принц Албер на обилна гала през 2011 година Сватбената ѝ рокля е направена за 2500 часа. Тя е обсипана с кристали "Сваровски " и перли.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР