Два дни преди конгреса на БФС, на който трябва да

...
Два дни преди конгреса на БФС, на който трябва да
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Домусчиев и Венци Стефанов лобират за Касабов!

Два дни преди конгреса на БФС, на който би трябвало да бъде призната оставката на Борислав Михайлов и да бъде определен нов президент с нов Изпълком, напрежението се ускорява. Двама от притежателите на клубове у нас - Кирил Домусчиев на Лудогорец и Венцеслав Стефанов на Славия, са изразили ясно своята позиция, а тя, че желаят името на новия необут на българския футбол да бъде Михаил Касабов, научи Lupa.bg.

Кирил Домусчиев персонално е уверявал избрани клубове, че президент на БФС би трябвало да е Михаил Касабов, а в случай че това стане факт, нещата ще бъдат доста добре за тях. Венци Стефанов също се е срещнал с някои свои сътрудници, а пред тях е изразил ненавистта си към Георги Иванов. Гонзо беше любимец преди известно време, а тези, които лобират за него, са " подковавали " клубове с тлъсти суми, както ви осведоми преди нашата медия. Именно Славия издигна кандидатурата на Касабов.

Случайно или не, някои от букмейкърските къщи, които дават опция на своите клиенти да залагат за президент на БФС, внезапно трансформираха коефициентите. Фаворит към този момент е Касабов с 1.57, а втората позиция е за Димитър Бербатов с 2.25, което демонстрира ясно накъде духа вятърът.

Наско Сираков и Левски няма да поддържат Димитър Бербатов, защото босът на " Герена " не харесва концепцията, че в Изпълкома на голмайстор №1 на националния тим е включен Петър Ганев. " Сините " няма да поддържат и един от именитите си футболисти - Георги Иванов - Гонзо.

По-рано през днешния ден от различен претендент за президентското кресло - Петьо Костадинов, се появи информация, че някои хора не спят и купуват гласове за конгреса. Полковника, както е прочут във футболните среди мениджърът, знае името на индивида, подал сигнал в Столична дирекция на вътрешните работи и БФС за " извършването на покупки " на делегати, само че не пожела да назове името му.

Lupa.bg се добра до вътрешна информация, че възможностите медиите да участват на конгреса, стават все по-големи. Преди дни изпълнителният шеф на БФС Борислав Попов съобщи, че публицисти няма да бъдат позволени в залата в столичния хотел " Маринела ", а самият конгрес ще се излъчва директно на платформата Youtube. Медийният напън върху актуалното управление на централата почнал да се ускорява, което го е предиздвикало да премисли за проблема с наличието в залата. Почти несъмнено е, че това ще стане с гласоподаване на делегатите при започване на конгреса.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР