Два дни Пловдив пощуря по Лили Иванова.За първи път в

...
Два дни Пловдив пощуря по Лили Иванова.За първи път в
Коментари Харесай

Пловдив пощуря по Лили Иванова! Тя разказва вицове в 3 през нощта!

Два дни Пловдив пощуря по Лили Иванова.

За първи път в кариерата си певицата прави два поредни концерта в Античния спектакъл, които безусловно взривиха с страсти почитателите й.

Повече от час и половина примата на българската известна музика Лили Иванова влияе с неповторимия си глас и изтънчено наличие на публиката, която не спираше да я приветства на крайници под звездите в Града на тепетата.

" Лили Иванова е легенда, а прекарването на неин концерт е несравнимо! Благодарим, че те има, Лили! Благодарим, че България има такова музикално великолепие за звезда! ", пишат на стената й почитатели, превзети от магията на примата.

" Без надзор " от албума " Чуй душата ми " от 2021 година даде начало на втория концерт на Лили Иванова в Античния спектакъл в Пловдив.

Нови и незабравими песни изпя Лили Иванова, а особено място в съвсем всяко осъществяване имаха китарите на музикантите Ангел Дюлгеров и Иван Йорданов - Чери.

Певицата върна публиката в 90-те, само че с ново звучене, когато с песента " Невероятно " сподели и попита " Всичко е обяснимо, всичко се претърпява. Ти разбра ли какво си имал и какво остава? ".

" За тебе бях " и " Щурче " подвигнаха множеството на крайници, само че " Детелини ", преди която Лили Иванова се пошегува, че няма единствено тя да пее, и " Ветрове " го накара да не стопира да приветства и скандира " Лили " и " Браво ".

" Вие сте убийствена аудитория " и " Пловдив си е Пловдив " възкликна примата при нестихващите бурни овации, с които екзалтираните слушатели посрещаха края на всяко нейно осъществяване.

" За нищо няма да се оправдая – последната ми дума ще е ария! ", изпя Лили Иванова, откакто публиката я върна на бис.

Лили още веднъж бе превъзходна и неотразима - кралица на сцената и на сърцата, и на мозъците на феновете, които стотици пъти станаха на крайници, поклониха се и ръкопляскаха на гения и силата ѝ, скандирайки името ѝ.

" Тук съм, в случай че ще и камъни да падат. Това е Лили. Заради тези концерти се прибрах от Съединени американски щати ", сподели нейна почитателка.

Единствена и неповторима Лили Иванова получи стотици хвалебствия, поздрави и изцяло заслужени похвали за концертите и за песните, които остават вечно.

Асистентът на Лили и нейният непосредствен човек Николай Недеков написа: Подвиг, зад който стои силата и любовта на един-единствен човек - Лили Иванова! Не бих определил миналите 4 дни по никакъв различен метод. Чисто статистически те изглеждаха по този начин:- 4 концерта онлайн в България за 4 дни - 11, 12, 13 и 14 август 2022 г.- над 7000 души аудитория.- 2000 изминати км.- 40 души екип, тонове техника.- 18 часа сън общо за 4 дни…И зад всичко това стои убийствения й професионализъм, магнетичното наличие и предпочитание за работа, любовта към публиката и отдадеността й.В този логистичен пъкъл, в нощните преходи от по над 500 км., в натоварения до най-много график с подготовки и концерти НА ЖИВО, в безсънието, в дъжда, не чух нито веднъж безсмислена рекламация или мрънкане от Нея. Не чух - “Няма!” или “Не мога!”Тя беше там - до нас, с цел да окуражава целия екип, да споделя вицове в колата, с цел да поддържа духа на водача в 03:00 ч, да бъде постоянно във форма, да бъде пример… и просто да си свърши работата по най-хубавия метод!За първи път български актьор изнесе два поредни, изцяло разпродадени, с правостоящи, независими концерта в Античен спектакъл - Пловдив! Най-престижната лятна сцена в България.Магията и страстта от претърпяното остават вечно!Благодаря на всички екипи за чудесната работа!Благодаря ти, Лили!
Ето част от страстите, излели се на стената на Лили Иванова във Facebook:

Miroslav Savev
Благодаря ти Лили, за любовта и страстта. Прекрасен и доста трогателен беше концерта

Nadya Peykova
Лили Иванова - БЛАГОДАРЯ! Ти си ентусиазъм, дълбочина, мъдрост, живот! Уникален глас, докосваща сензитивност, изпята лирика! Благодаря,че те има!

İsmail Zülbiye Başaran
...любимата ми певица...ТЯ е моето детство,моята младост моят живот...БЛАГОДАРЯ

Adriana Chervilova
Пловдив те обича,ЛИЛИ!

Красимира Торнева
Голямата Лили в Големия град! Това и отива!

Ваня Стойчева
Единствена и неповторима! Обичаме те.Лили!

Мими Цветанова
Респект и почитание!!!

Любомира Парева
Страхотно прекарване!

Happy birthday " пя публиката на Иван Йорданов - Чери, който ден преди огромния християнски празник Успение Богородично получи като подарък от примата икона за рождения си ден.

На всеки концерт Лили показва нейния „ Li Orchestra “ в състав: Ангел Дюлгеров, който е аранжор на цялата стратегия на концертите и извършва солата на китара, Орлин Цветанов на цигулката, Огнян Енев - на пиано, на тромпет и саксофон. На контрабас и бас китара е Веселин Веселинов, Росен Ватев – на ударните и перкусии, Иван Йорданов - Чери - китари и трио LaTiDa.

Националното турне на Лили Иванова стартира в родния ѝ град Кубрат на 14 април и ще продължи до края на годината. На 24 август следва концерт в Пазарджик.

През октомври Лили Иванова ще пее в Хасково, Ямбол, Сливен, Смолян, Панагюрище, Сандански, Благоевград. През ноември - в Шумен, Русе, Добрич. Кулминацията на турнето е в София на 4 декември.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР