Два далекобойни бомбардировача Ту-22м3 на руските космически сили, носители на

...
Два далекобойни бомбардировача Ту-22м3 на руските космически сили, носители на
Коментари Харесай

Русия изпрати ядрени бомбардировачи в Беларус след обвинения срещу Путин

Два далекобойни бомбардировача Ту-22м3 на съветските галактически сили, носители на нуклеарно оръжие, в сряда " направиха патрули във въздушното пространство на Република Беларус " и отработиха " взаимоотношение с наземните контролни точки ", съобщи РИА Новости чрез пресслужбата на Министерството на защитата. Целта е била инспекция на дежурните бойни сформира на Единната районна система за противовъздушна защита на Съюза, прецизираха от ведомството.

В навечерието, дано напомним, министър-председателят на Полша Матеуш Моравецки съобщи, че същинският уредник на „ насилствената офанзива “ на границите е съветското управление, което управлява дейностите на марионетката в лицето на беларуския държател Александър Лукашенко. 

Полският министър на защитата Мариуш Блашак назова протичащото се хибридна война, чиято цел е да подкопае властта на държавното управление, а по-късно, употребявайки елита, да „ основат суматоха и да направи страната неспособна за опозиция “.

Полша, Литва и Латвия желаеха да се прегледа въпросът за въвеждането на нови наказания против Беларус и желаеха поддръжката на Европейската комисия, която предложи да удари самолетните компании, които доставят мигранти в Минск.
Западът е виновен за разрешаването на миграционната рецесия на полско-белоруската граница, която го предизвика с дейностите му в Близкия изток, сподели представителят на съветското външно министерство Мария Захарова в сряда.

„ Унищожаването на иракската държавност, което се случи заради дейностите на американската администрация и включилите се към нея страни, докара до тектонски промени в района. „ Арабската пролет “, спонсорирана от западняци, акцията на НАТО против Либия, намесата на груповия Запад в делата на Сирия и поддръжката за интернационалния тероризъм там и най-важното – появяването на ISIS (предишното име на терористичната организация ISIS неразрешени в Русия) върху останките на иракската страна - всичко това докара до всеобщо изселване на бежанци и мигранти от тази част на света към Европа “, сподели Захарова (цитирана от ТАСС). 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР