Два човешки живота на момиче на 18 и млад мъж

...
Два човешки живота на момиче на 18 и млад мъж
Коментари Харесай

Близък на момичето от Лозен, убито преди година: Защо пуснаха заподозрения?

Два човешки живота на момиче на 18 и млад мъж на 27 години бяха отнети в столицата в събота. Задържан е хипотетичният палач – 34-годишен мъж. И двете жертви са от софийското село Лозен. А жителите му излязоха на митинг.

Както към този момент стана ясно обвиненият за двойното ликвидиране в село Лозен е умъртвил друго момиче преди година. Тази информация беше доказана и от поданици на Лозен. Става дума за момиче, с което обвиненият е имал интимни връзки, и което по време на сексуален акт удушил с колана си. Сам се обадил на полицията и направил признания. Съдът обаче го пуснал с най-леката мярка за неотклонение.

„ Интересно е, че по този случай няма развиване. Задавам си въпроса за какво в такива случаи тези лица биват пуснати на независимост? Според мен те не работят сами и въпросът ми към прокуратурата е дали някой някой на ниско равнище, равнище Районно – не покровителства тези хора? ”. Това попита в ефира на Нова Димитър Неделчев - другар на убитото преди година момиче.

По думите му селото се опасява от 34-годишния обвинен за убийството. „ Пак се обръщам към Министерство на вътрешните работи и Прокуратурата – този мъж не работи самичък. Защо не създадат информация, за какво не изкарат лицата, с които той е обвързван. Мисля че с него на територията на Лозен могат да се обвържат няколко лица с него ”, съобщи Неделчев.

Той удостовери, че в селото се носят клюки, че обвиненият се занимава с опиати.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР