Два часа след зрелищната катастрофа до OMV във Враца, агенция

...
Два часа след зрелищната катастрофа до OMV във Враца, агенция
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Вижте на ВИДЕО катастрофата до OMV във Враца

Два часа след зрелищната злополука до OMV във Враца, организация BulNews се снабди с видео от нея.
На фрагменти от камера, сложена на кръстовището, ясно се вижда по какъв начин е станал случаят, за който заяви по-рано медията ни.



Врачанският джип, който излизал от уличката за ж.к. "Младост ", прекосявал на зелена светлина на светофара, като в това време в него с висока скорост се блъснал лек автомобил "Фолксваген Пасат ", приближаващ от "Химко ". Младежът, който седял зад кормилото на врачанската кола, не спрял на алено, след което последвал зверският удар. Той бил толкоз мощен, че джипът, който пътувал в посока ж.к. "Медковец ", изхвърчал вдясно и спрял до пешеходната пътека, а колата бутнала защитната ограда и се спряла в бетонна стена.
В "Пасат "-а с водача се е возило и друго момче, а в джипа с възрастния мъж също пътувал човек, като за благополучие и четиримата са се разминали единствено с уплах от случилото се.
Истинско знамение е, че сега на удара по пешеходната пътека не е прекосявал човек, защото това е едно от най-натоварените кръстовища в града, и случаят можеше да е с съдбовен край.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР