Два часа се дебатира по едно искане, за удължаване на

...
Два часа се дебатира по едно искане, за удължаване на
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Парламентът се занимава с дебати по незначителни поводи

Два часа се дебатира по едно искане, за удължение на период на краткотрайната комисия. 

Това съобщи заместник-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев в пленарна зала.

Вместо това обаче в Народно събрание и в обществото има въпроси, които това държавно управление и това болшинство не се занимава с тях, сподели Цонев и добави:

„Няма никаква законодателна активност по най-наболелите проблеми. Затова успеваемостта на това Народно заседание е толкоз ниска. Ние се занимаваме или с доклади на разнообразни комисии, отчети, или с решения, или с диспути по нищожен мотив. Това демонстрира недостиг на работа на болшинството и главно на правителството“.

„Ако става въпрос да се промени състава на някой регулатор, това ще бъде импортирано мигновено – Да му се редуцира периода, да се избяга от европейската процедура. Но когато би трябвало да се работи всъщност, да се промени избрана работа, недостиг в избрани закони или законодателство, това не се случва“, съобщи депутатът от Движение за права и свободи.

„Затова най-искрено и със угриженост моля към всички, да повишим малко успеваемостта на работата на Народното събрание. Това зависи на първо място от държавното управление и мнозинството“, сподели още Цонев.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР