Два часа и половина устни аргументи във Върховния съд не

...
Два часа и половина устни аргументи във Върховния съд не
Коментари Харесай

Върховният съд изтрива част от конституцията, за да защити бунтовника Доналд Тръмп | Становище

Два часа и половина устни причини във Върховния съд не оставиха подозрение по отношение на резултата: Доналд Тръмп може да се кандидатира за президент на Съединените щати.

Понякога е мъчно да предвижда изхода на дело въз основа на устните причини, само че никой от консервативните съдии не остави никакво подозрение, че ще анулира Върховния съд на Колорадо и ще одобри, че Тръмп има право да бъде президент. Дори някои от демократичните съдии, като Елена Каган и Кетанджи Браун Джаксън, зададоха въпроси, които допускаха, че те може да ръководят за Тръмп.

През декември Върховният съд на Колорадо постанови, 4-3, че Тръмп е дисквалифициран от се кандидатира за президент по раздел 3 от Четиринадесетата корекция. Раздел 3 от Четиринадесетата корекция гласи: „ Никой не може да бъде сенатор или представител в Конгреса, или гласоподавател на президент и вицепрезидент, или да заема каквато и да е служба, гражданска или военна, в Съединените щати или в който и да е щат, който преди този момент е заемал несретен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР