Два бойни самолета МиГ-31К, които са носители на ракетите Кинжал,

...
Два бойни самолета МиГ-31К, които са носители на ракетите Кинжал,
Коментари Харесай

Тревога в цяла Украйна! Три носителя на ракети Кинжал пристигнаха в Беларус

Два бойни самолета МиГ-31К, които са носители на ракетите " Кинжал ", дойдоха в Беларус. Това съобщи мониторинговата група " Беларуски гуюн ".

Според анализатори три самолета МиГ-31К към този момент са пристигнали на летището в Мачулищи.

15:06 - рег. номер RF-95194;
15:11 - рег. номер RF-92445;
15:20 - рег. номер RF-92215.

Отбелязва се, че тези самолети са носители на съветски аеробалистични ракети Х-47М2 " Кинжал ". Руската федерация твърди, че ракетите са способни да поразят цел на разстояние до 2000 км. Освен това заради скоростта си те са извънредно сложни освен за събаряне, само че и за разкриване на радари. За цялото време на пълномащабна война Руската федерация в никакъв случай не е нанасяла удари с тези съответни муниции. Те са доста малко и доста скъпи.

Вероятно това е повода за оповестяването на паника в цяла Украйна. Такива данни дава онлайн картата на Министерството на цифровото развиване на Украйна.

Онлайн услугата заяви за предупредителни сигнали във всички райони на Украйна.



Припомняме, че на 2 ноември САЩ не можаха да потвърдят прехвърлянето на " Кинжалите " в Беларус. Освен това те не виждат интереса на Лукашенко да влезе в директна война против Украйна.

На 1 ноември английското разузнаване допусна, че Руската федерация може да е трансферирала ракети " Кинжал " в Беларус .

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР