Два бързи гола на след час игра донесоха победата на

...
Два бързи гола на след час игра донесоха победата на
Коментари Харесай

Двоен удар на Арсенал доведе до поредна загуба за Шефилд Юнайтед

Два бързи гола на след час игра донесоха успеха на лондончани против Шефийлд Юнайтед. Отборът на завоюва с 2:1 на “”.

“Артилеристите” не съумяха да намерят ритъма си в първите две трети от мача. В 61-ата минута отпразнува повиквателната си за националния тим на Англия с гол. След центриране на Белерин той се разписа след удар с глава. Три минути по-късно домакините удвоиха преднината си след прелестна композиция. Играчите на Арсенал направиха 19 следващи подавания преди влезлият като запаса Пепе да приключи офанзивата.

Тимът на Артета имаше цялостен надзор, само че в 83-ата минута Дейвид Макголдрик означи първия гол за в шампионата от началото на сезона. Попадението обаче си остана почетно и гостите записаха четвърта поредна загуба през тази акция и общо седма поредна във Висшата лига.

Лондончани не изиграха един от най-хубавите си мачове, само че към този момент имат три победи от първите четири срещи. Двубоят можеше да се развие по различен метод, в случай че през първото полувреме бе получил червен картон. Бразилецът спря Бърк, който излизаше самичък против Лено, само че съдията реши, че това не е нужната глоба. Гостите също се разминаха с изпъждане, откакто Берж влезе рисково в краката на Обамеянг, само че получи единствено жълт картон.

АРСЕНАЛ - ШЕФИЛД ЮНАЙТЕД 2:1
1:0 - Сака (61)
2:0 - Пепе (64)
2:1 - Макголдрик (83)

Премиър лийг 4 кръг, неделя 4 октомври  Арсенал 2:1краен резулат  Шефилд Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР