Два автомобила са откраднати в София. За това съобщават собствениците

...
Два автомобила са откраднати в София. За това съобщават собствениците
Коментари Харесай

Откраднаха два автомобила в София СНИМКИ

Два автомобила са откраднати в София. За това оповестяват притежателите на колите в обществената мрежа Фейсбук. 

Геогри Манолов написа, че Hyundai Tucson 2016, чийто регистрационен номер е СВ6628ТМ, е отмъкнат от ж.к. " Красна поляна-2.

" Всякаква информация е добре пристигнала ", написа. Той разгласява и фотография на откраднатото возило, само че не е прецизирал по кое време е осъществена кражбата.

Данаил Петков е другият водач, който търси колата си. Интересното е, че колата, за която той оповестява, че е открадната, също е Hyundai Tucson. Дали това съвпадане е инцидентно или крадците са си набелязали коли точно с тази марка - можем единствено да гадаем.

 написа, че колата е открадната от кв. " Лозенец ". Регистрационният номер на отмъкнатото возило е СВ5232РМ.

" Тъмно сив Хюндай Туксон от фотографията беше откраднат от кв. Лозенец в София. Ако някой го забележи, дано алармира незабавно тук или на тел. 112 ", написа той.

Междувременно от Столичната дирекция на вътрешните работи оповестиха, че не регистрират зачестяване на незаконно лишаване на МПС. Независимо от това специалистите подчертават върху значима причина за осъществяване на подобен тип закононарушения през зимния сезон – оставени за малко незаключени коли, с подложен ключ в контакта или с работещ мотор.

Така наречените обири „ на ключ “ най-често се случват в няколко съществени обстановки:
пред жилищата и офисите, когато водачите чистят колите си от сняг или се пробват да затоплят купето преди идно пътуване;при изпращането на децата в учебно заведение или детската градина;при бързи покупки от павилиони и магазини на улиците.
Дори и за къс интервал от време, колите в никакъв случай не трябва да се оставят незаключени, с работещ мотор или с авариен ключ в купето, припомнят от Столична дирекция на вътрешните работи и молят водачите да демонстрират повече зоркост и внимание към имуществото си.



Ще напомним, че в края на предходната година отмъкнаха първокласното возило на поп фолк певицата Юнона. Това се е случило в столичния квартал " Овча Купел ". През ноември на 2023 година от Столична дирекция на вътрешните работи оповестиха, че са почнали следствие по случая. Вероятно колата към момента се търси. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР