Два автомобила и градски автобус катастрофираха в град Враца. Водачът

...
Два автомобила и градски автобус катастрофираха в град Враца. Водачът
Коментари Харесай

Арестуваха шофьор на градски автобус във Враца с положителна проба за бензодиазепин

Два автомобила и градски рейс катастрофираха в град Враца. Водачът на автобуса е дал позитивна проба за " бензодиазепин ", за което е арестуван и със формиран акт. Това оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Вчера към 10.30 ч. полицейски екип е бил изпратен по сигнал за злополука във Враца сред три транспортни средства. Автомобилите са, както следва: " Ауди А4 ", ръководена от 72-годишен гражданин на град Мездра; " Фолксваген Пасат ", ръководен от 53-годишен врачанин; и градски рейс " Голден Драгон ", ръководен от 60-годишен мъж от село Згориград.

Водачът на колата " Ауди А4 " е бил ранен и превозен до ЦСМП Враца с кола за спешна помощ. Той е настанен с комоцио и контузна рана на главата. Спътничката в този автомобил, И. С., която се е возила на предна дясна седалка също е посетила ЦСМП Враца със собствен транспорт, като е настанена с натъртвания в лявата част на тялото, без заплаха за живота.

Щетите по случая са в развой на изясняване. Засега се счита, че злополуката е породена от нахлуване в лентата за насрещно придвижване от лидера на " Ауди А4 ".

Водачите са тествани за алкохол и опиати с техническо средство, като тестът за опиати на лидера на рейса е позитивна за " бензодиазепин ". Съставен му е АУАН и е публикуван ваучър за здравно проучване, като е конвоиран до ЦСМП Враца. Взета е кръвна проба за лабораторно проучване.

60-годишният водач е арестуван и по случая е формирано бързо произвеждане.
 Водач на лека кола почина при удар с празен бензиновоз край Мездра
Водач на лека кола почина при удар с празен бензиновоз край Мездра

Шофьорът на цистерната е дал позитивна проба за опиати поради приложимост на бензодиазепин
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР