Два арабски тима са изпратили запитвания до Левски и до

...
Два арабски тима са изпратили запитвания до Левски и до
Коментари Харесай

Два арабски тима изпратили запитвания до Левски за Николай Михайлов

Два арабски отбора са изпратили запитвания до Левски и до вратаря Николай Михайлов, пишат сътрудниците от БЛИЦ. Имената на въпросните тимове се пазят в загадка.

Михайлов е капитан на " сините " и водач на отбора, като е неизменим титуляр всеки мач. Арабските клубове сондират обстановката с него на " Герена ", защото договорът му изтича след шест месеца и той може да подпише контракт с всеки клуб от 1 януари 2021 година.

Възможно е повтаряне на обстановката със Станислав Иванов, който не възобнови контракта си и в последна сметка бе продаден на Чикаго Файър, а договорът му влиза в действие от 1 януари. По този метод на " Герена " въпреки всичко влязоха някакви пари. Ако Михайлов бъде трансфериран през зимния прозорец, тогава от Левски ще получат някаква сума. Но в случай че стражът подпише контракт, който влиза в действие от лятото, тогава в касата на " сините " няма да влезе нищо.

Очаква се в дните преди Коледа да има развиване - или Михайлов да получи предложение за нов контракт, или да бъде трансфериран незабавно, или да подпише с различен клуб и да премине в него като свободен сътрудник през лятото.

В началото на сезона Михайлов бе пред трансфер в Турция, само че двата клуба не се схванаха за трансферната сума и той остана в Левски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР