Два акта за нарушаване на общинската наредба за поддържане и

...
Два акта за нарушаване на общинската наредба за поддържане и
Коментари Харесай

След публикация на BulNews.bg: Санкционираха бизнесмен, превърнал горичка край Враца в сметище

Два акта за нарушение на общинската разпоредба за поддържане и запазване на чистотата и ръководство на отпадъците на територията на община Враца са съставили специалистите от звено „ Инспекторат “ към локалната администрация. И двамата провинили се са хванати, до момента в който са правили нарушаванията.
Единият глобен е предприемачът, който трансформира горичка край града в бунище. Както BulNews.bg писа, местността „ Орешака “ на входно-изходната артерия на Враца в посока Монтана беше зарината от отпадъци. Съвестни жители алармираха за казуса, изпращайки фотоси на битови и строителни боклуци, огромна част от които елементи от коли.
След обявата на мястото е била осъществена инспекция от общината. Чиновниците установили, че парцелът за следващ път се замърсява, откакто през юни след наставление е бил измит от притежателя, само че по-късно още веднъж е покрит с боклуци. Затова на нарушителя, който бил хванат в крачка на мястото, е публикуван акт.
Другата глоба е за слагане на рекламни материали на нерегламентирани места в града, допълват от локалната администрация.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР