Дузпата, с която Лудогорец победи Септември с 1:0, предизвика поредни

...
Дузпата, с която Лудогорец победи Септември с 1:0, предизвика поредни
Коментари Харесай

Шефът на съдиите: Имаше дузпа за Лудогорец

Дузпата, с която Лудогорец победи Септември с 1:0, провокира следващи полемики и кавги в българския футбол. Според някои нарушаването в добавеното време на мача е повече от пресилено, само че съгласно шефа на съдийската комисия - Петър Петров, отсъждането на Волен Чинков е вярно, написа "Блиц ".

„ Гледах деликатно ситуацията, гледа го и Марк Бата. Всички експерти са на мнение, че нарушаването е реалност и би трябвало да се отсъди. Мисля, че на футболен език това, което направи играчът на Септември се назовава "джъмп " - скачане от горната страна върху противника. Не знам, за какво някои хора си мислят, че в наказателното поле критериите за нарушаване са разнообразни, от тези отвън него. Убийство ли би трябвало да стане, с цел да се даде дузпа? Ако този фаул се даде в центъра никой няма да му обърне внимание ", съобщи Петров пред "Меридиан Мач ".

Все отново той направи и значимо конкретизиране за друга неточност на Волен Чинков, която ще го извади от нарядите за известно време. "Съдията ще седне краткотрайно на пейката, поради неприятен мениджмънт при осъществяването на углавен удар. Дузпата трябваше да се извърши наново. Терзиев от Лудогорец беше навлязъл в наказателното поле, надалеч преди осъществяването ", приключи Петров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР