Душата на компанията във Вилата на Любовта - Дарина и

...
Душата на компанията във Вилата на Любовта - Дарина и
Коментари Харесай

Дарина и Денис от Мадан напуснаха “Един за друг”

Душата на компанията във Вилата на Любовта - Дарина и Денис от Мадан, напуснаха “Един за различен ” и се сбогуваха с най-романтичното любовно риалити в ефира.

Те имаха потребност от наложителна победа в тестването за двойки, само че една неверна стъпка ги лиши от спасението, пращайки ги на елиминация против фамилията на Йоана и Румен . Позитивният избор беше решен от юристите Йордан и Елизабет, които приключиха втори във краткотрайното класиране тази седмица.

Предизвикателството за двойки изискваше експедитивност , акуратност и отлична връзка сред сътрудниците. Дамите бяха въоръжени с дрелка в ръка, а кавалерите влязоха в ролята на навигатори. Задачата пред дамите беше да спукат осем балона в характерна поредност благодарение на упътванията на техните сътрудници. Всяка неверна стъпка обаче носеше на прегрешилите две спомагателни минути към тяхното финално време.
 NOVA
Най-сполучливо с тестването се оправиха органите на реда в любовното имение Маргарита и Кристиян, които получиха и опция да извадят 1000 лв. от крайния седмичен бюджет на двойка по техен избор. Нуждаещите се от наложителна победа Денис и Дарина от Мадан приключиха с най-хубав заключителен резултат в предизвикването, само че позволиха една неточност, която ги изпрати на тв приемника дружно с спорните Йоана и Румен, които приключиха последни. Вотът за спасението беше подравнен преди решителен глас да дадат младите адвокати Елизабет и Йордан, чието решение изпрати Денис и Дарина по пътя към дома.

Отпадналите Дарина и Денис са посетители в подкаста “Един без различен ”. Там те описват за живота си в Мадан, по какъв начин са се срещнали и по какъв начин се разгаря любовта им по време на пандемията. Как Денис прави по този начин, че да му леко на душата? И какво е да си преподавател в дребен и огромен град съгласно Дарина? Гледайте епизода в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

“Един за различен ” продължава и идната седмица в петък, събота и неделя от 20:00 ч. по NOVA. Всичко за „ Един за различен “ може да следите на формалния уебсайт на предаването и в формалните профили на предаването във Фейсбук, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Един без различен ” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Всеки миг е значим! Последвайте ни ви, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР