Душана Здравкова е дългогодишен съдия във Варна, основател и първи

...
Душана Здравкова е дългогодишен съдия във Варна, основател и първи
Коментари Харесай

Основателката на ГЕРБ към Борисов: Срам ме е от Вас!

Душана Здравкова е дълготраен арбитър във Варна, създател и първи ръководител на съдружие ГЕРБ през 2006 година През идващите две години беше евродепутат. Напусна ГЕРБ през 2011 година, несъгласна с водената политика, и стана съпредседател на придвижването на Алексей Петров, оневинен на първа инстанция по делото " Октопод ". Двамата се явиха в екип и на президентските избори. Коментарът й е от профила й във " Facebook " и е във връзка демонстративното фамилиарно отношение на Борисов към американския дипломат Херо Мустафа в прорез с протокола.

Срам ме е от Вас, господин министър председател!

Уверявам Ви, мощно е това възприятие. Имала съм доста мотиви да се усещам афектирана, да претърпявам поради Вас обвинявания, справедливо или не, да зачеркнете с лека ръка най-важното в специалността ми – правосъдната зала!

Но в този момент се усещам афектирана и омерзена поради една друга жена – Нейно превъзходителство Херо Мустафа – дипломат на Съединени американски щати в България. Човекът, който съставлява свободата и демокрацията, за която и аз и доста българи в годините, през които Вие сте били никой, сме се борили и отстоявали!

И когато станахте някой, се заблудихме от трогателните разкази и приказки като тези на Шехерезада.

И носим своята виновност, че повярвахме, че застанахме един до друг със прислужниците Ви,

с тези, които желаеха единствено и единствени да са " на хранилка‘, с посредствените и незначими като биография, изпъплили от нищото мижитурки. И ще носим тази виновност до дъно!

Но повярвайте – има такива, които сме същински – като биография (с същински убити от Народен съд дядовци), с същинска борба за народна власт и господство на закона, с същински интелектуален заряд, заслужен да роди дори името на партията, с която по този начин се гордеете през днешния ден!

Да, през днешния ден ние, същинските, Ви споделяме – стига! Достатъчно сте излагали България, жителите й, стига уронване на достолепието и достойнството на една жена, посланик, мюсюлманка, за която, в случай че малко имахте знания, щяхте да знаете какъв брой надълбоко наранявате. Не е моя работа да Ви изучавам на протокол, да наваксвам пропуски в знанията Ви и да имам очаквания, че можете да се измененията.

Просто Ви споделям – стига! Не желая да нося Вашия позор,

не желая да бъда част от Вашата измислена действителност, приветствана от също толкоз подправени аркашки...

И Ви връщам капитанската лента, която ми подарихте алегорично преди доста години, тъй като в никакъв случай не съм била в тима, който печели с измами и фалш и е този на прислужниците Ви, само че с една вяра – да намерите метод да отмиете този позор от дамите и жителите на България!
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР