Душан Влахович вкара два гола за Ювентус, който победи с

...
Душан Влахович вкара два гола за Ювентус, който победи с
Коментари Харесай

Юве отново поведе колоната в Италия

Душан Влахович вкара два гола за Ювентус, който победи с 3:0 Лече като посетител в 21-ия кръг на италианската Серия А и по този начин отборът от Торино излезе на върха в класирането. Още четири срещи от този стадий не са се изиграли, включително и Интер – Аталанта, която още веднъж може да върне " нерадзурите " на първото място.

Домакините удържаха нулево тъждество съвсем цялостен час, с цел да бъдат осъдени от страхотна и бърза офанзива. Кенан Йълдъз на първо време стреля, вратарят Фалконе мазета, а топката попадна в Андреа Камбиасо, който центрира. Влахович посрещна топката от воле и от 10-ина метра я заби в горния ъгъл.

В 68-ата минута Филип Костич подаде на Маккени, който насочи топката в мрежата, само че Влахович изтича и тъкмо преди да мине тя голлинията я докосна, с цел да запише попадението на своята сметка.

Малко преди края на мача се наложи и Войчех Шчесни да прави едно майсторско избавяне, само че в 85-ата бразилецът Бремер оформи крайното 3:0, засичайки центриране на резервата Самюел Илинг-Джуниър от свободен удар.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР