Дупница. В Дупница проливните дъждове от последните два дни разрушиха

...
Дупница. В Дупница проливните дъждове от последните два дни разрушиха
Коментари Харесай

Кюстендил: Поройните дъждове разрушиха цяла улица със стълби в Дупница

Дупница. В Дупница проливните дъждове от последните два дни унищожиха улица " Родопи " със стълби. Водата и камъните безусловно са заровили кола, паркирана там, оповестява Нова телевизия .
Валежите доведоха до тежки вреди, откакто довлякоха земна маса и камъни, унищожавайки съвсем изцяло стълбището, което води до прилежащите улици.
Хората се притесняват, че вредите за тях може да бъдат и още по-големи, в случай че казусът не бъде решен бързо, защото земна маса към този момент навлиза и в дворовете им. Според хората освен изобилният дъжд е отговорен за разрушената улица. Имало и ремонт на ВиК, след който в средата на солидните стълбите бил положен тръбопровод. След това го заровили единствено с баластра.
От общината са обяснили, че отговорно е ВиК сдружението. От там на собствен ред са декларирали, че са си свършили работата - сложили са нов тръбопровод и са го заровили. За асфалтиране занапред ще се избира реализатор с социална поръчка. След дъжда обаче за главен ремонт и асфалтиране са освен стълбите, само че и цялата улица „ Родопи ”.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР