Дупница. Ръководството на ЧЕЗ проведе среща с кметове на общини

...
Дупница. Ръководството на ЧЕЗ проведе среща с кметове на общини
Коментари Харесай

ЧЕЗ Разпределение подобрява електрозахранването в Дупница

Дупница. Ръководството на ЧЕЗ организира среща с кметове на общини и техни представители от област Кюстендил. Домакин на събитието беше регионалният шеф Виктор Янев. По време на срещата бяха показани осъществените капиталови планове през 2017 година проектите и целите на компанията за 2018 година Това оповестиха от пресцентъра на ЧЕЗ България .
През миналата година ЧЕЗ Разпределение България влага 1.1 млн. лева за създаване на уреди приблизително напрежение в региона. Най-значими измежду тях са издигнатите нови трафопостове в гр. Кюстендил и селата Тополница, Соволяно, Невестино, Крайници, Слокощица и Раково. Компанията реконструира и построи нови въздушни линии и инсталира автоматизирани уреди в 13 села в региона. 400 хиляди лева бяха вложени в реконструкции на кабелни линии приблизително напрежение в градовете Дупница, Сапарева баня, Рила, с. Бараково. 850 хиляди лева влага ЧЕЗ Разпределение за модернизиране на мрежи ниско напрежение в селата Коняво, Доброво, Пиперков чифлик, Делян и други Компанията вложи 130 хиляди лева за рехабилитация на трафопостове и 255 хиляди лева за нови трансформаторни машини.
През 2018 година ЧЕЗ Разпределение България влага 460 хиляди лева в създаване на уреди приблизително напрежение, измежду които в два трафопоста в селата Делян и Тополница, в замяна на кабели 20 kV в Кюстендил, Дупница, Бобов дол и с. Крайници, в монтиране на 7 автоматизирани уреди по електропровода, който зарежда община Трекляно и митница Гюешево. 1,4 млн. лева влага компанията за реконструкции на мрежа ниско напрежение в градовете Дупница и Бобов дол, в селата Шатрово, Мала вилнея, Косово, Коркина, Мазарачево.
През актуалната година ЧЕЗ Разпределение започва за първи път план за монтиране на отдалечено обслужвани електромери. След прелиминарен разбор за определени местата за създаване на автоматизираната система, тъй че тя да донесе оптимален резултат за повишението на качеството и надеждността на електрозахранването на клиентите и процеса на обслужването им. В област Кюстендил тази година планът започва от община Дупница, като следва монтирането на 21 625 електромера на стойност 1.9 млн. лева

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР