“Дупница остава без волейбол! Заради господин Бойко Христов, заместник на

...
“Дупница остава без волейбол! Заради господин Бойко Христов, заместник на
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Дупница остава без волейбол!

“Дупница остава без волейбол! Заради господин Бойко Христов, заместител на новоизбрания кмет, определен с гласовете на Българска социалистическа партия, Политическа партия и “Възраждане ”. ”

Това заяви депутатът от ГЕРБ Даниел Александров посредством своя профил в обществената мрежа „ Facebook “.

„ Заместник-кметът на град Дупница Бойко Христов слага в риск освен детско-юношеската школа, където упражняват към 400 деца, само че и очакванията на българския волейбол, хвърляйки прахуляк в очите на хората с манипулирани “разкрития ” за спортната зала в нашия град “, показва той и добавя:

„ Да изгонят младите спортисти от тима на Дупница от залата, в която упражняват от години?! Това ли е визията на господин Бойко Христов и на Българска социалистическа партия за развиване на Дупница и на спорта?

”Марек " е част от Суперлигата, тимът стана първенец 4 пъти, 4 пъти показа страната ни на Шампионската лига.

Новото ръководство на Община Дупница с лека ръка унищожава постигнатото от инж. Методи Чимев и цялата политическа група на ГЕРБ, които години наред полагаха старания спортът в Дупница да просперира.

Заявявам, че като депутат и дупничанин няма да позволи младежите и жителите на Дупница да страдат от решенията на новоизбрания кмет и неговия екип. Ще се боря с всички сили Дупница да продължи да бъде един от центровете, където се раждат и развиват едни от най-талантливите български спортисти. “


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР