Дупница. На 23 август в 8.30 часа председателят на Управителния

...
Дупница. На 23 август в 8.30 часа председателят на Управителния
Коментари Харесай

Председателят на АПИ Георги Терзийски ще провери работата по разчистването на пространството под моста при км 62 на АМ „Струма“

Дупница. На 23 август в 8.30 часа ръководителят на Управителния съвет на Агенция „ Пътна инфраструктура “ Георги Терзийски ще ревизира работата по разчистването на пространството под моста при 62-ри километър на Автомагистрала „ Струма “ от нелегално струпаната боклук в обсега на автомагистралата. Това оповестиха от пресцентъра на Агенция „ Пътна инфраструктура “ .
За облекчение на трафика от 14.00 часа петък до 20.00 часа в събота в това число, транспортните средства над 12 тона, пътуващи към Кулата, ще бъдат пренасочвани от Автомагистрала „ Струма “ към Е-79 при пътен възел „ Долна Диканя “. При пътен възел „ Бобошево “ тежкотоварните камиони още веднъж ще не престават пътуването си по автомагистралата. Обходният маршрут за всички останали транспортни средства е от п. в. „ Дупница “ по път I-1 (E-79) до п. в. „ Бобошево “ на Автомагистрала „ Струма “ и назад.
На 23 август изтича срокът, в който шефовете на всичките 27 регионални пътни ръководства в страната би трябвало да показват на УС на АПИ отчети за осъществените от тях обходи на всички уреди за съществуване на нерегламентирано потребление на пространството под оборудванията и прилежащия сервитут. Обобщените резултати от инспекциите ще бъдат показани при започване на идната седмица.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР