Дупки и боклуци – две неща, които у нас почти

...
Дупки и боклуци – две неща, които у нас почти
Коментари Харесай

Пълнят дупките на пътя между Монтана и Видин с боклук /снимка/

Дупки и отпадъци – две неща, които у нас съвсем на всички места се срещат в обилие. Как обаче едното може да послужи за справяне с другото? Звучи неуместно, само че Северозападният талант незабавно е намерил решение да пооправи малко ситуацията по родните ни пътища.
Пътят е станал съвсем непроходими, а от скоро някой на който му е писнало от заобикалящият го „ лунен пейзаж “ е решил да запълва дупките със строителни боклуци. Явно индивидът е решил малко да усъвършенства ситуацията, откакто снегът и ледът повече няма да изравняват траповете по пътя и той със стопляне на времето се трансформира в един от най-опасните и натоварените в района.
Хората, пътуващи по трасето се оплакват, че тук-там някои дупки доближават дълбочина над 30 сантиметра и съставляват причина за съдбовни пътни катастрофи. Геният изсипал строителните боклуци в дълбоката дупка на пътя е решил вкупом няколко казуса – преминаващите могат елементарно да виждат трудността, тъй като боклуците са изпълнили дупката и образуват „ връх “. Шофьорите също могат да избегнат авариране в дълбините. Другото преимущество е, че с малко повече шанс може и ръководещите да виждат в какво положение е пътят и да провиснал някой различен лев, най-малко за спешен ремонт.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР