Дупка в стената, изпочупени предмети и строшени стъклени бутилки.Така изглеждал

...
Дупка в стената, изпочупени предмети и строшени стъклени бутилки.Така изглеждал
Коментари Харесай

Деян Донков и Радина потрошиха дома си след поредния скандал

Дупка в стената, изпочупени предмети и строшени стъклени бутилки.Така изглеждал апартаментът на актьорите Радина Кърджилова и Деян Донков след следващата им фамилна кавга, настояват техни близки пред „ Галерия “.

По думите им жилището се нуждае от главен ремонт поради непрекъснатите им кавги и най-много поради експанзията на Донков. Всъщност, за дупката в стената призна самата Радина преди няколко дни със фотография в Instagram. „ Ремонт… Очаквай непредвиденото “, написа Кърджилова, изглеждайки очевидно нещастна. Звездата от „ Стъклен дом “ не прецизира кой е потрошил стената, само че пък съседите й се оказаха сговорливи.

По думите им от жилището на актьорите постоянно се чуват крясъци и викове, трошат се стъкла, удря се по стената… Някои даже показаха подозрение, че Донков е блъснал стената с бутилка, целейки се в Радина. За битовите кавги в актьорското семейство от дълго време се приказва. Още когато участваха в риалити шоуто „ Къртицата “, нескрито излязоха няколко подадени тъжби в полицията от Радина против Донков за домашно принуждение.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР