Дупка към ада или историята на Hinsdale House … Феноменът Къща

...
Дупка към ада или историята на Hinsdale House …
Феноменът Къща
Коментари Харесай

Дупка към ада или историята на Hinsdale House

Дупка към пъкъла или историята на Hinsdale House … Феноменът Къща с духове се корени в предишното и от време на време наподобява, че съвсем всяка ужасно изглеждаща изоставена къща е заобиколена от истории за свръхестествени феномени (Zona666.com). Призрачните къщи имат известна прелест за хората, които се интересуват от паранормалното, както и за туристите. Всъщност, не всички от тях са населявани от отвъдна мощ, само че къщата, за която ще Ви разкажем по-долу, несъмнено е същинска. Къщата Hinsdale House се намира в отдалечена част на американския щат Ню Йорк, в средата на селските полета, само че в днешно време хората идват тук от всички краища на Съединени американски щати. Изследователите споделят, че това е едно от най-обитаваните от духове места в страната. Hinsdale House е двуетажна бяла къща, издигната през 1800 година, от един от богатите локални фермери. Скоро откакто е издигната, къщата е превърната в дребен частен хотел с паркинг за дилижанси. Скоро обаче, къщата става известна с убийства на посетители.



Факт е, че синовете на фермера – Ян и Ричард, които били известни злодеи, изнасилвачи и крадци, почнали да ръководят дома. Съседите знаели това и се опитвали да стоят настрани от къщата Hinsdale, само че новодошлите не знаели нищо. За тях, Hinsdale House било на ниска цена и уместно място за отмора, когато пътували от една страна в друга. Ако гостите на хотела не били богати, тогава нищо ужасно не им се случвало. Но, в случай че братята забележели безценен часовник или други първокласни предмети върху госта, те скрито го нападали, ограбвали и убивали, постоянно със задушаване. А в случай че били дами, нарушителите ги изнасилвали, преди да ги убият. Изхвърляли телата в локален водоем или се отървавали от тях по различен метод. Братята правили всичко това толкоз ловко, че през годините в никакъв случай не бяха хванати. Или, са имали „ собствен човек “ в районния шерифски офис, който против рушвет си затварял очите за закононарушенията им. По един или различен метод, известността на къщата Hinsdale House траяла и след гибелта на братята. През 1861 година, къщата престава да съществува като хотел и е продадена на фамилията на ирландския преселник Майкъл МакМахон. През идващите десетилетия, всеки, който е живял в нея, е преследван от произшествия, в това число смъртни случаи.



Снимките, направени в Hinsdale House, постоянно демонстрират паранормални явления Домът Hinsdale House стартира да има популярност на прокълнато място. Тази популярност се удостоверява, когато през 1942 година трагично умира 16-годишен младеж на име Алфред Уорън. Алфред помагал на татко си да реже клони в градината с моторен трион. Изведнъж, трионът почнал мощно да бръмчи, въпреки да бил изцяло изправен. След това, „ нещо “ го насочило със мощ право в главата на младежа. Момчето получило пострадване, несъвместимо с живота, и три часа по-късно умряло в болничното заведение. В двора на къщата има дърво, за което се споделя, че на него, братята Ян и Ричард обичали да обесват жертвите си. Наричат го Hangers Tree. Много хора настояват, че са виждали призрачните силуети на хора, висящи от клоните му. Друга част от легендите за Hinsdale House е обвързвана с езерцето и полетата до него. Разказва се, че в тези полета братята са погребвали телата на убитите, и че има безчет скрити гробове. Както, и че разчленени елементи от телата са били хвърляни в езерото, а на дъното му има голямо количество кости.



Един от откривателите разбра, че още преди идването на белите заселници по тези места, на мястото, където е издигната къщата, е имало поле, на което индианците са уреждали кървави племенни конфликти. Тоест, злокобната атмосфера участва тук освен поради Hinsdale House. Потомците на МакМахон имали къщата до 1971 година, след което тя е купена от съпрузите Фил и Клара Денди. Тогава, страховитите истории за нея стават известни в цялата страна. Четете още: Страшните събития в имението Самъруинд Когато двойката се преместила тук, те не знаели нищо за известността на дома и решили, че са закупили мечтания дом на ниска цена. Но, бързо осъзнават, че са направили неверната покупка, когато малко след преместването си почнали да им се случват голям брой паранормални феномени. Всичко стартира с деен полтъргайст, който предизвиквал да падат предмети от рафтовете, светлините да се включват и изключват сами, кухненски ножове политали във въздуха и се забивали в стената. Двете дребни деца в фамилията почнали да се разсънват с многочислени натъртвания и драскотини по телата си, а по-късно почнали да споделят, че чуват загадъчно пеене и писъци от гората. Тогава децата почнали да виждат полупрозрачни силуети на хора и странни същества, които въобще не приличали на хора. С всяка година животът в къщата ставал все по-опасен. През 1974 година, в отчаянието си семейство Денди канят свещеника отец Алфонс, с цел да прочисти дома от зли духове. Това обаче не оказва помощ. Самият отец Алфонс става очевидец на ужасни писъци и разлюляване на стените. Той споделя на фамилията, че ще бъде най-добре да изоставен това място вечно. Казал им: “Някои земи са просто неприятни и никой не знае за какво. Просто се махнете отсам допустимо най-скоро и вземете със себе си единствено най-необходимото. И не обсъждайте проектите си да се преместите от тази къща. Това място е просто дупка към пъкъла! ”



След 1974 година, къщата Hinsdale House стои изоставена в продължение на доста години След тези думи семейство Денди бързо събрали нещата си и напуснали ужасната къща Hinsdale House.



Снимка на сенчеста фигура, направена покрай Hinsdale House В продължение на доста години къщата е изоставена и била на път да бъде разрушена, когато се появява човек на име Даниел Клайс, който взема решение да я купи и да я демонстрира на туристи. Оттогава, той стартира да организира по този начин наречените Ghost Tours. Позволява на откривателите на паранормални феномени да идват и да изследват Hillsdale House. Много туристи, които посещават тази къща, признават, че усещат отвъдно наличие, че духове са се опитвали да ги атакуват, че след обиколките постоянно откривали неразбираеми синини и драскотини по телата си.



Hinsdale House днес Според Клайс, в къщата към момента се чуват необикновени шумове, летят предмети и бродят духове. Има места в дома с доста мощен мраз, а хората са преследвани от непреодолимо възприятие на комплициране и за чисто зло. Той споделя, че там живеят сенки, че могат да се чуят и видят невероятни неща. Клайс споделя: “Ако седите тук задоволително дълго, ще чуете стъпки, вървящи нагоре по стълбите, затварящи се порти. Лаят и кучета, да, тук открихме скотски духове. А отвън къщата е напълно друга игра. Виждаме неща, за които даже не желая да приказвам … ” На този ЛИНК може да разгледате уебсайт, отдаден на Hinsdale House.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР