Дуото Павел и Венци Венц се похвалиха с нов видеоклип

...
Дуото Павел и Венци Венц се похвалиха с нов видеоклип
Коментари Харесай

Павел и Венци Венц окрадоха руски рапър

Дуото Павел и Венци Венц се похвалиха с нов видеоклип и песента „ Само да поискаш ". Кадрите са снимани в другоземен Дубай и видеото бързо събра погледите с истинска концепция и пресъздаване. Клипът обаче се оказа краден едно към едно от съветската звезда Егор Крид и неговата "Потрачу ". Кадрите са напълно идентични.



Това е по този начин, тъй като явно Павката и Венци са върли фенове на огромната съветска сензация. Те са заимствали концепцията на целия видеоклип и са я превъплътили в своя план, писа Блиц, цитира „ Телеграф “. Видеоклипът "Патрачу " е основан от него през 2017 година Най-вероятно, в случай че тази информация стигне до съветския им сътрудник, той ще предяви авторски искания и на нашите момчета ще им излезе много солено този опит.



С тази ария Павел и Венци Венц изрично опровергаха слуховете, че се разделят. Нещо повече, похвалиха се, че работят интензивно върху втория си албум. „ Ние продължаваме да вървим дружно напред и да вършим музика, която ни харесва “, споделиха неотдавна в свое изявление.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР