Дунчев заяви, че ПП са категорично за модернизирането на Българската

...
Дунчев заяви, че ПП са категорично за модернизирането на Българската
Коментари Харесай

Aлександър Дунчев, ПП: Падна ни правителството и загубихме първото място на изборите

Дунчев съобщи, че Политическа партия са изрично за модернизирането на Българската войска и покупката на нови самолети Ф-16, само че изясни, че част от сътрудниците му са дали своят вот срещу, тъй като желаят да видят първата партида.

 

Единственият късмет за ръководство на ГЕРБ с Демократична България и Политическа партия е, в случай че ГЕРБ изпълнят три-четири условия - промяна на основния прокурор, нова антикорупционна комисия, промяна на всички корумпирани фрагменти в държавната администрация. Това съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " депутатът от Политическа партия Александър Дунчев.

В срещата сред ГЕРБ и Политическа партия в Народното събрание ще вземат участие Десислава Атанасова, Кирил Петков и Асен Василев. Ще се разисква прекъсването на кражбите, корупцията и демонтирането на всички порочни практики и схеми, от последните 20 години, посочи Дунчев.

По думите му Политическа партия към този момент са понесли риск от партии с обречено минало и зависимости от мафията.

" Падна ни държавното управление и загубихме първото място на изборите. За горите имахме проблем с Българска социалистическа партия, когато те покровителстваха корупционните схеми на ГЕРБ. Основно, когато атакувахме " Капитан Андреево ", където ГЕРБ, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ реагираха доста язвително "

Александър Дунчев разяснява, че Политическа партия и Демократична България не могат да ръководят независимо, по тази причина единствената им политическа алтернатива е да кажат кои са изискванията, при които могат да работят с всеки. По думите му не е нужно Политическа партия да са в ръководството:

" Ние ще поддържаме ГЕРБ, както направихме за еврото, както направихме за оръжията за Украйна. Готови сме подкрепим ГЕРБ, даже и Българска социалистическа партия, който и да е било, стига да има ограничения, които вземат решение проблемите на хората. Има няколко индивида от нашата партия, които жадуват за власт и постове, само че множеството сътрудници в Политическа партия и Демократична България са там поради хората и ние го демонстрираме всеки ден ".

Дунчев съобщи, че Политическа партия са изрично за модернизирането на Българската войска и покупката на нови самолети Ф-16, само че изясни, че част от сътрудниците му са дали своят вот срещу, тъй като желаят да видят първата партида. Дунчев съобщи, че няма проблем да работи с хора, които поставят същински решения на масата.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР