Дунчев: В ПП има хора, които искат да са във

...
Дунчев: В ПП има хора, които искат да са във
Коментари Харесай

Дунчев: В ПП има хора, които искат да са във властта, но на ГЕРБ ще предоставим списъка си с условия

Дунчев: В Политическа партия има хора, които желаят да са във властта, само че на ГЕРБ ще предоставим листата си с условия. Ако желаеме да работим с другите партии в Народното събрание и не успеем да работим по целите на Политическа партия, то се обезсмисля битие на смяната, посочи Александър Дунчев.
Ако просто влезем във властта
поради постове и поради облагодетелстване, към този момент да сме го създали, само че към този момент един път го видяхме и изгоряхме с партии, подвластни от мафията. Това съобщи депутатът от „ Продължаваме промяната “ Александър Дунчев пред Българска национална телевизия.
Той изясни, че ГЕРБ са приели
предлагането на Политическа партия – в случай че има разговор сред двете партии да бъде в Народното събрание, сред водачите и пред медиите. Срещата ще е сред ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова и съпредседателите на Политическа партия Кирил Петков и Асен Василев, като тримата ще обсъдят да се спрат кражбите и да се спре корупцията. Ако желаеме да работим с другите партии в Народното събрание и не успеем да работим по целите на Политическа партия, то се обезсмисля битие на смяната, посочи Дунчев.
„ Вече понесохме риск да влезем
в коалиция с партии, които имат обречено минало с известни зависимости към мафията, падна ни държавното управление и загубихме предварителните парламентарни избори “, безапелационен бе депутатът от Политическа партия.

Политическа партия се навиха на среща с ГЕРБ, само че са непреклонни – няма да поддържат държавно управление с мандата им
Според него единствената политическа
алтернатива пред Политическа партия е да кажат какви са техните условия, при които могат да работят с всички партии. Политическа партия са подготвени да поддържат ГЕРБ и Българска социалистическа партия, стига да има ограничения, които да са за поддръжка на хората. Единственото, което можем да създадем с ГЕРБ, е да предоставим листата си с условия, ще им оказваме помощ да спрат кражбите,
само че да участваме с тях в едно ръководство,
в което да бъдем засмукани от тяхната корупционна машина – няма смисъл, акцентира Дунчев.

Той уточни, че въпреки всичко има хора в Политическа партия, които желаят да са във властта, само че увери, че няма съветска секта измежду опозицията в 48-ото Народно събрание.
„ Ако бях аз на мястото на Бойко Борисов
и Деси Атанасова щях да направя следното – в случай че желаех работя с евроатлантическите партии, щях да запитвам какво желаете, с цел да се оправим с корупцията, с което да се подсигурява,
че ГЕРБ не може да употребява властта за
кражба и корупция, а да се работи за по-добра стопанска система “, изясни Дунчев.

Дунчев добави, че би трябвало да има лист от правила и ограничения, по които депутатите да работят дружно.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР