dunavmost Анализаторът Петър Велков срази лидер на партия Има такъв народ Слави

...
dunavmost
Анализаторът Петър Велков срази лидер на партия Има такъв народ Слави
Коментари Харесай

Петър Велков срази Слави: С ужасяващото си безхаберие и популизъм копаеш дъното

 dunavmost Анализаторът Петър Велков съкруши водач на партия " ИТН "  Слави Трифонов. Повод за коментара му, който Велков разгласява във Facebook, бе коментарът на шоумена за пандемията от ковид и сравнението ѝ с Турското иго.

Според анализатора с тези си разсъждения Трифонов е достигнал дъното. " Ужасяващо безхаберие, отблъскващ популизъм, затулен в национализъм, посредством който той в действителност сподели дяволско пренебрежение към българската история, към българските герои. Показа недоумение на обикновени правила на ръководството, на демокрацията, на Правото и на медицината ", написа той.

Умряха доста повече хора в сравнение с по времето на едни от най-кръвопролитните войни за нас. И не, всичко това се случи освен в България, а в целия свят. Само поради безхаберието на човеци като Вас. Заради идиотизъм, псевдопатриотизъм, популизъм, липса на обикновена функционална просветеност, липса на човечност. Ако смятате, че този човек с подобен популизъм, липса на обикновени умения и знания за ръководство, ще може да направи нещо за вас… доста ми е тъжно… а екипът му от “експерти “ е по-зле и от него… ", написа в умозаключение той.

Ето и цялостния текст на коментара му:

" Слави удари дъното, стигна Марианската котловина и продължи да копае…Той съпостави пандемията с Турското иго. В изказване, гледащ съществено, говорещ намусено с паузи (защото това е задоволително, с цел да спечелиш симпатизанти у нас) той съобщи: " Турците са били епидемиологичната конюнктура “, " те са били пандемията, която е превзела Баланския полуостров. Ботев с Радецки нямаше по какъв начин да слезе на крайбрежията, в случай че беше спазвал разпоредбите на турския действен щаб. Ботев не е знаел, че народът е бил карантиниран. Карантиниран от личния си боязън “.

Ужасяващо безхаберие, отблъскващ популизъм, затулен в национализъм, посредством който той в действителност сподели дяволско пренебрежение към българската история, към българските герои. Показа недоумение на обикновени правила на ръководството, на демокрацията, на Правото и на медицината. Да сравняваш обикновени неща, които се изискват от теб по време на пандемия, с това какво е трябвало да изтърпят в историята българите и човечество е висша форма на безочливост и безхаберие…

" Трябва да бъдем господари на личната си орис. Да сме си решавали дали ще стоим у дома, дали децата ще вървят на учебно заведение. “ Той се присмя на Германия и немския народ... че били дисциплинирани, съблюдават законите и щели да се имунизират. Попита дали " та те, германците знаят ли коя е Райна Княгиня, чува ли са за Левски, Ботев...свободата е най-важна. “

Никой нямал право да ни взема свободата по какъвто и е да мотив! Та той приканва за непокорство и неспазване на законите... пуснете си CNN, с цел да видите до какво може да докара това... а по време на пандемия цената е още по-огромна - хиляди човешки животи.... Свободата била по-важна от живота. Не, господин Трифонов, животът е на първо място. 15 000 индивида починаха поради пандемията в България единствено за последните 10 седмици и записахме рекордна смъртност от 70 години. Умряха доста повече хора в сравнение с по времето на едни от най-кръвопролитните войни за нас. И не, всичко това се случи освен в България, а в целия свят. Само поради безхаберието на човеци като Вас.

Заради идиотизъм, псевдопатриотизъм, популизъм, липса на обикновена функционална просветеност, липса на човечност. Ако смятате, че този човек с подобен популизъм, липса на обикновени умения и знания за ръководство, ще може да направи нещо за вас… доста ми е тъжно… а екипът му от “експерти “ е по-зле и от него… "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР