Дунав ще излезе с мисъл за победа тази събота в

...
Дунав ще излезе с мисъл за победа тази събота в
Коментари Харесай

Треньорът на Дунав: Познаваме много добре отбора на Марица

Дунав ще излезе с мисъл за победа тази събота в първия си домашен мач за сезона в третия кръг на Втора футболна лига против Марица.

Единственият, който сигурно отпада от сметките на старши- треньора Мартин Цирков, е Денислав Минчев. Мартин Костадинов към този момент тренира, само че занапред се чака да се разбере дали и до каква степен ще може да бъде употребен против пловдивчани.

" Настроението в тима е приповдигнато и тренировките минават при страхотна битка сред всички футболисти за това първо да попаднат в групата на мача, а по-късно и да бъдат титуляри. Един треньор се усеща ужасно като вижда това. Всички играчи се влагат на своя най-много.

Мисля, че познаваме добре тима на Марица. Техният състав не се промени доста по отношение на дуела, който играхме предходната година за Купата на България, а и следихме постоянно техните изяви по-късно. Не мисля, че двата тима има с какво да се изненадат и изходът от мача ще бъде въпрос на метода, по който се вземат решение избрани обстановки в хода на срещата. Ние излизаме за победа, с цел да затвърдим положителния си старт и да зарадваме почитателите ", съобщи Цирков.
 Будинов се завръща в Дунав
Будинов се завръща в Дунав

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР