Дунав се надява да вземе точки в предстоящия си мач

...
Дунав се надява да вземе точки в предстоящия си мач
Коментари Харесай

Дунав се надява да вземе точки в мача срещу Берое


Дунав се надява да вземе точки в идния си мач против Берое, който ще се играе в събота в Стара Загора. Това съобщи новият треньор на русенския отбор Малин Орачев, съобщи кореспондентът на БГНЕС в града. Орачев разяснява, че противникът играе добър и комбинативен футбол, само че Дунав има своите шансове, макар упования сложен мач. „ Можем да успеем със себераздаване и тактическа дисциплинираност “, сподели още новият ментор на „ драконите “.

В тима на русенци ще отсъства само Христо Попадийн, а вратари ще бъдат Антонов и Конов. Русенци първо ще имат подготовка в Казанлък, а на идващия ден ще бъдат към този момент в Стара Загора. Треньорът загатна, че може да има изненади в стартовия състав, само че не ги разяснява авансово. Капитанът Диян Димов пък показа, че новият треньор организира нови, съвременни тренировки, което е забавно за тима и се надява да има позитивен резултат.

Орачев засегна още тематиката за психическото и физическото положение на футболистите. И той, и капитанът Димов споделиха, че неналичието на точки в актива въздейства отрицателно на душeвността и затормозява играчите. Физическата подготовка също не е на равнище, което е една от аргументите за проблемите на тима. Липсата на добра подготвителна база оказва своето въздействие, като през днешния ден тимът да вземем за пример е упражнявал чак в Сливо поле. Надеждите са, че след довеждане докрай на ремонта на стадион „ Дунав “ обстановката ще се възстановява. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР