Дунав (Русе) загуби от казахстанския Кайсар с 0:1 във втората

...
Дунав (Русе) загуби от казахстанския Кайсар с 0:1 във втората
Коментари Харесай

Дунав загуби от тима на Стойчо Младенов, вратарят Луков с неприятна травма

Дунав (Русе) загуби от казахстанския Кайсар с 0:1 във втората си контрола от лагера в Турция. Треньор на противника на "драконите " е легендата на ЦСКА и българския футбол Стойчо Младенов.
Неофициален дебют за русенци направи бразилецът Виктор Санчес, който е на проби.

Казахстанците откриха резултата в 35-ата минута. Това стана след центриране от фаул в наказателното поле на Дунав, където футболист на Кайсар засече с глава за 0:1.
На два пъти през първата част Бранимир Костадинов се озоваваше в извънредно чисти позиции, само че не съумя да прати топката в мрежата.
В началото на второто полувреме преди малко влезлият вратар на Дунав Мартин Луков пострада при конфликт с неприятелски състезател при опита да избие една центрирана от корнер топка. Стражът се строполи на земята, а по лицето му имаше кръв.
След повече от 5-минутно спиране Луков напусна терена, а в игра се върна Станислав Антонов, който пазеше и през първото полувреме.
В 80-ата минута "драконите " имаха искания за дузпа, откакто Юлиан Ненов бе избутан в наказателното поле на Кайсар, само че съдията даде знак играта на продължи.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР