Дунав Русе смени емблемата си. Основният символ ще продължава да

...
Дунав Русе смени емблемата си. Основният символ ще продължава да
Коментари Харесай

Наш клуб смени емблемата си

Дунав Русе смени емблемата си. Основният знак ще продължава да бъде значима част от идентичността на клуба, само че надписът " Футболен клуб Дунав Русе " ще бъде отстранен.

" Спокойно, обичаният на всички ни знак ще продължава да стои гордо и да бъде значима част от нашата еднаквост. Всъщност, смяната касае официализирането на една забавна наклонност, почнала още преди над 15 години, а точно клубът да употребява своя изчистен логотип вместо разновидността на емблемата с надписа " Футболен клуб Дунав Русе ". За последно " Дунав " играе с цялостната версия на своята емблема през сезон 2004/2005 и по-късно с едно малко изключение - през сезон 2011/2012 и част от сезон 2012/2013. Във всички останали случаи постоянно е бил желан по-изчистеният вид.

Като всяка наклонност, която не е публично наложена, тази обстановка води до потреблението на една версия на признака в едни случаи, друга в други съгласно другата обстановка и разбирания. Ето за какво, считано от май 2022 остарялата версия на логото ще бъде изменена във всички цифрови платформи, спортни и профилирани уеб сайтове, а всички съществуващи рекламни материали на физически притежател, брандирани повърхности и други, които не дават отговор на стандартите ще бъдат заменяни последователно.

Тенденцията за опростяване на клубните знаци в последните две десетилетия евентуално се дължи на навлизането на нови медии и разнообразни формати, където емблемата на един футболен клуб участва в разнообразни размери. Така да вземем за пример в доста печатни формати, тениски и други признакът на русенци наподобява надалеч по-добре и разпознаваемо в изчистения си вид ", написаха от клуба.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР