Дунав Русе скоро може да има ново ръководство. Това разкри

...
Дунав Русе скоро може да има ново ръководство. Това разкри
Коментари Харесай

Людмил Киров разкри: Мисля, че предстоят по-добри дни за Дунав

Дунав Русе скоро може да има ново управление. Това разкри треньорът на отбора Людмил Киров пред " Тема Спорт ".

Както е известно, президентът на тима - доктор Симеон Симеонов се отдръпна. Акциите най-малко краткотрайно са в досегашния админ Огнян Цветанов, който сега заема длъжността изпълнителен шеф.

" Дори да има напрежение за бъдещето измежду играчите, моята работа е да го потуша. Нямаме никакви отговорности, в Дунав се работи доста на чисто. Нормално е в българския футбол от време на време да се случват разтърсвания. Още повече, когато клубовете получават пари от общините, преди избори постоянно им е обезпокоеното. След отдръпването на Симеонов е обикновено да витаят някакви мисли в главите на футболистите. Но Дунав няма да остане без прехрана. Русе е огромен град. Мисля, че ще дойдат по-добри дни за клуба. Имам нещо поради, напълно скоро може да има развиване по въпроса за издръжката, само че дано не приказваме авансово. "

" Арда е приятна изненада. Доста добър и комплектован тим са. Показват неизменност в последно време, ненапразно имат експерт като Стамен Белчев. Всеки отбор обаче има своите недостатъци. Разучили сме ги и ще се надяваме да им противодействаме сполучливо ", разяснява Киров.
efbet Лига 12 кръг, неделя 6 октомври  Арда (Кърджали) 17:30предстои  Дунав
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР